20 Hyvää tekoa! #2

Torstaina 21.2.2019, HJS ja Medidyne Oy ovat sopineet defibrillaattorin hankinnasta Säästöpankki Areenalle

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry. jatkaa turvalliseen harrastusympäristöön panostamista kokonaisvaltaisesti, huomioiden kaikki ikäryhmät. Toiminnassamme on päivittäin Säästöpankki Areenalla useita satoja lapsia sekä heidän vanhempiaan, isovanhempiaan ja muita perhetuttuja. Lisäksi mm. seuramme aktiivinen turnaustoiminta tuo niin ikään useita satoja ihmisiä ympäri Suomen vuosittain Areenalle ja sen ympäristöön. Nämä tekijät luovat lisää tarvetta ennaltaehkäistä eri riskitekijöitä toimintaympäristössämme.

Medidyne Oy:n yritystoiminta perustuu ihmishenkiä pelastavien tuotteiden ja palveluiden myyntiin. Yrityksen tavoitteena ja toiminta-ajatuksena on olla enemmän kuin vain myyntiyritys – Medidyne Oy haluaa olla kehityksen edelläkävijöitä muutoksen tekijöitä – jokainen päivä.
Lue lisää

HJS on päättänyt helmikuun Hyvänä tekona hankkia defibrillaattorin Medidyne Oy:ltä Säästöpankki Areenalle sekä samalla sitoutua kouluttamaan seuran jäsenistöä laitteen käyttöön.

Sydänpysähdyksen sattuessa toipumismahdollisuuksiin vaikuttaa merkittävästi aikaviive, jolloin sydämen oma rytmi ja verenkierto saadaan palautettua. Tehokkaalla paineluelvytyksellä voidaan ylläpitää osittain verenkiertoa, mutta sydänpysähdyksen aiheuttaman mahdollisen rytmihäiriön poisto edellyttää defibrillaattorin antamaa sähkövirtaa.

Tutustu tarkemmin HJS 20-vuotisjuhlakampanjaamme:
www.hjs.fi/20-hyvaa-tekoa

Liity seuraamme myös sosiaalisessa mediassa:
Facebook ”Hämeenlinnan Jalkapalloseura – HJS Juniorit”
Instagram @hjs_fi