Autotalo Laakkonen ja HJS yhteistyöhön


Autotalo Laakkonen ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ovat solmineet monivuotisen yhteistyökumppanuuden, jonka myötä Laakkonen ja Volkswagen tulevat näkymään seuran arjessa merkittävästi.

Alueen merkittävimmälle lasten ja nuorten liikuttajalle Laakkonen on luonteva paikallinen kumppani, sillä jäsenmäärältään Kanta-Hämeen suurin urheiluseura liikuttaa vuodessa yli 1200 lasta ja nuorta. Lisäksi seuran turnaustoiminta tuo kaupunkiin vuosittain yli 20 000 turnausvierasta ympärivuotisesti. Seuran toiminnanjohtaja Ville Dahlman korostaa luontevan yhteistyökumppanuuden merkitystä seuralle ”Autotalo Laakkonen on luotettava toimija, jolla on meidän kanssa yhtenevä arvomaailma sekä toiminnan kohderyhmä. Molemmat haluamme olla mahdollistamassa lasten ja nuorten liikkumista.”

Autotalo Laakkosen myyntipäällikkö Marko Ahonen korostaa pitkäaikaisen kumppanuuden merkitystä ”Tämä on luonteva tapa Autotalo Laakkoselle olla mukana yhteistyössä ja tukemassa paikallista juniorijalkapalloilua HJS:n kanssa. Yhteistyö tuo varmasti positiivista näkyvyyttä paikallisesti seuran arjessa tapahtumien hyödyntämisen ja mm asunäkyvyyden myötä.  Laajemmassa kuvassa Volkswagen on yhteistyössä Suomen jalkapallomaajoukkueen kanssa”.

Autotalo Laakkonen tuo Volkswagenin mallistoa esille jo tulevan lauantain Pekolan Liikenne – Talviturnauksessa

 

Autotalo Laakkosen myyntipäällikkö Marko Ahonen ja HJS:n toiminnanjohtaja Ville Dahlman