Ville Dahlman uusiin tehtäviin 1.8. alkaen


Ville Dahlman lopettaa HJS Ry:n toiminnanjohtajan tehtävässä 31.7.2018 ja siirtyy 1.8.2018 alkaen HJS:n edustusjoukkuetoimintaa pyörittävän HJS Akatemia Ry:n toiminnanjohtajaksi.

HJS Ry:n puheenjohtaja Juho Juusela kiittää Dahlmania tekemästään erittäin hyvästä työstä seuran hyväksi. Junioriseuran kannalta on hienoa, että Dahlmanin vahva tietotaito jää edelleen hämeenlinnalaisen jalkapallon käyttöön. HJS Ry saa jatkossakin nauttia Dahlmanin osaamisesta, kun yhteistyö HJS Akatemia Ry:n kanssa jatkuu tiiviinä. Junioriseuran etu on, että edustusjoukkueen toiminta kehittyy organisaation vahvistumisen myötä.

HJS Akatemia Ry:n puheenjohtaja Tomi Uusitorppa kertoo, että Dahlmanin rekrytointi on seuralle iso askel kohti ammattimaisempaa toimintaympäristöä. Kolmantena toimintavuotenaan seuran sekä urheilullinen että taloudellinen tilanne on sellainen, että seura on tähän valmis. Dahlmanin ammattitaidon avulla seura tulee jatkossa panostamaan entistä enemmän siihen, että hämeenlinnalaisilla on joukkue, jossa kaikilla on hyvä olla. Dahlman ottaa kuormaa pois muilta taustoilta ja jokainen voi keskittyä jatkossa 100% omaan rooliinsa. Tämän nimityksen myötä perustyö ei muutu mihinkään. Edelleen seura tekee juttua hämeenlinnalaisin voimin hämeenlinnalaisille. Nyt käytössä on käsipari, joka mahdollistaa seuraavan askeleen ottamisen.

HJS Ry:n uutena toiminnanjohtajana aloittaa 1.8.2018 hämeenlinnalainen Tommi Laitila. Laitila siirtyy HJS:aan FC Espoon valmennusjohtajan tehtävästä. Laitila toimii myös naisten maajoukkueen maalivahtivalmentajana. Tarkempaa henkilökuvaa Laitilasta ja hänen ajatuksistaan uudesta tehtävästä julkaistaan myöhemmin.