Edustukselle kova paketti joululahjaksi – Suomalainen ja Riihimäki jatkavat HJS:ssa!


HJS:n miesten edustusjoukkue sai joulun alla mieluisia sopimusuutisia, kun viime kaudella Nelosen maalikuninkuuden voittanut Jere Suomalainen ja yli 1800 minuuttia HJS:n takalinjoilla luutinut Jarkko Riihimäki allekirjoittivat pelaajasopimukset kaudelle 2017.

Pelikentän vasemmalla laidalla viihtyvä Suomalainen takoi viime kaudella HJS:lle 20 pelaamassaan ottelussa peräti 29 osumaa ja kauden päättäjäisissä joukkue palkitsi Jeren vuoden 2016 parhaan pelaajan palkinnolla. Vuonna 1990 syntynyt Suomalainen on monipuolinen pelaaja, joka on maalintekotaitonsa lisäksi tullut tunnetuksi vahvasta kahden suunnan pelaamisestaan. FC Hämeenlinnaa (2008-2014) ja Hämeenlinnan Härmää (2015) edustaneen HJS-kasvatin tuore sopimus on päävalmentaja Lauri Hakaselle erittäin mieluinen uutinen: ”Upeaa, että saatiin miehen nimi jatkosopimukseen. Ehdottomasti yksi joukkueen kulmakivistä – erinomainen joukkuepelaaja, jonka päälle lisätään loistavia henkilökohtaisia ominaisuuksia. Odotan Jerryltä myös ensi vuonna paljon ja uskon, että mies vain innostuu enemmän, kun pelit taas kovenevat.”

Valkeakoskelta lähtöisin oleva Jarkko Riihimäki oli niin ikään yksi viime kauden joukkueen kulmakivistä, sillä Riihimäki oli HJS:n avauskokoonpanossa yhtä vaille kaikissa sarjaotteluissa. Urallaan muun muassa FC Hakassa, FC KTP:ssa sekä Parolan Visassa pelannut ”Riksu” on yksi joukkueen kokeneimmista pelaajista ja Hakaselta löytyy luottoa 32-vuotiaaseen toppariinsa myös sarjaporrasta ylempänä: ”Kokenut ja luotettava toppari pelasi loistavan kauden joukkueen alakerrassa. Tuo joukkueeseen kovuutta ja pallollista taitoa, josta on helppo lähteä rakentamaan peliä eteenpäin. Viime kauden pohjalta minulla on vahva luotto mieheen ja uskon, että näyttämisen halua löytyy Kolmosessa entistä enemmän.”

HJS vetäytyi keskiviikon harjoitusten jälkeen reilun kahden viikon joulutauolle. Joukkue toivottaa kannattajilleen rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta 2017!