Kasimir Arminen HJS paitaan


Kasimir Arminen (s.1997) siirtyy Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkueen riveihin kaksivuotisella sopimuksella Riihimäen Palloseurasta. Keskikenttäpelaaja on vakuuttanut HJS:n valmennusjohdon talven harjoitusjaksolla ja esiintymisellään harjoitusottelussa Veikkausliigaseura FC Hakaa vastaan. Hämeenlinnaan Armisen toi halu haastaa itseään kovemmalla tasolla ja mahdollisuus kehittyä pelaajana laadukkaassa ympäristössä.

Kasimir Arminen siirtyy HJS:n riveihin Riihimäen Palloseurasta

– HJS vaikuttaa todella motivoituneelta, nuorelta ja vaaralliselta joukkueelta. Valmennus ja ympäristö on todella hyvällä tasolla ja harjoitukset ja muu tekeminen on laadukasta, joten HJS on loistava seura kehittyä. Joukkueeseen oli todella mukava tulla heti alusta asti. Joukkuelaiset ja valmentajat ottivat hyvin vastaan ja ilmapiiri joukkueessa on todella hyvä

– Pelaajana olen periksiantamaton ja kovan työmoraalin omaava. Vahvuutena riistäminen ja pelin rauhoittaminen/rytmittäminen. Kehitystä vaatii eniten pallollisen pelin kehittäminen sarjatason noustessa porrasta ylemmäs viime kaudesta. Tavoitteena päästä sisään uuteen pelitapaan ja toteuttaa sitä johdonmukaisesti ja sitä kautta parantamaan myös omaa tekemistä.

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen näkee, että Arminen tuo lisävoimaa keskikentän keskustaan.

– ”Kassu” on hieman erityylinen pelaaja kuin muut tämän hetken sopimuspelaajat keskikentällä. Hänen selkeät vahvuutensa ovat puolustuspelaamisessa. Samalla hänen mukanaan kilpailu pelipaikoista kiristyy, joka tekee varmasti hyvää kaikkien pelaajien kehitykselle. Odotan, että ”Kassu” pystyy ottamaan edistysaskelia kauden mittaan ja hänestä tulee olemaan meille vielä paljon iloa kauden aikana.