Eppu Kallio jatkaa HJS paidassa


HJS:n monivuotinen luottopelaaja Eppu Kallio (s.1995) jatkaa kasvattajaseuransa riveissä myös kaudella 2020. Seuran edustusjoukkueen runkopelaajiin sen perustamisesta lähtien kuulunut laitapuolustaja aloitta jo viidennen kautensa valkoisissa.

Eppu Kallio kuuluu HJS:n kokeneeseen kaartiin

 

Kaurialan yleisön sydämiin itsensä pelannut Eppu odottaa uutta yritystä Kakkosessa suurella mielenkiinnolla.

– Haastavat pelit ovat tämän homman suola. Viime kaudella pääsimme lähes koko kauden liian helpolla, joten odotan innolla kautta! Viime Kakkosen kertaan nähden olemme varmasti fyysisesti valmiimpia vastaamaan sarjan haasteisiin.

– Meillä on nuori joukkue, jossa on valtava määrä taitoa sekä nopeutta. Treenaaminen on monipuolista ja laadukasta niin uskon että tulemme pelaamaan hyvän kauden ja saavuttamaan tavoitteemme.

– Kokeneempana pelaajana haluan omalla esimerkillä opastaa myös nuorempia pelaajia kovemman sarjan vaatimuksiin. Viime kaudella saimme paljon anteeksi vastustajien tason vuoksi, mutta tulevana kesänä ei ole yhtään vapaalippua jaossa ja laadukkaat vastustajat rankaisevat armotta omista virheistä.

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen on tyytyväinen luottopelaajan jatkaessa pelaamista.

– Eppu on nuoresta iästään huolimatta kokenut pelaaja miesten tasolla. Monipuolisena pelaajana hän on käyttökelpoinen kummallakin laidalla ja pystyy pelaamaan tarvittaessa sekä puolustavissa että hyökkäävissä rooleissa.

– On tärkeää, että meillä on joukkueessa myös pelaajia kuten Eppu jotka tietävät jo tulevan kesän vaatimustason ja pystyvät vastaamaan siihen.