HJS jatkaa tappioitta Kolmosessa


Hämeenlinnan Jalkapalloseura jatkoi voitokkaita otteita Kolmosen viidennen kierroksen ottelussa TKT:ta vastaan Tampereella perjantai-iltana. Koko valkoisessa asussa pelanneen vierasjoukkueen 2-0 voitossa maalintekijöinä olivat Prince Mokuma ja Santeri Stenius.

Prince Mokuma teki HJS:n ensimmäisen maalin TKT:n verkkoon
Kuva: Riku Hasari

Murtautumismallit valmentaja Hakasen mieleen

Lauri Hakanen kiitteli joukkueen kurinalaista peli-ilmettä, mutta kaipasi lisää huolellisuutta viimeistelyyn.

– Kovan taistelun tuliaisina pisteet mukaan. Toteutettiin pelisuunnitelmaa tänään tosi kurinalaisesti joukkueena ja hallittiin kenttätapahtumia sitä kautta, mutta maalinteko tuotti vaikeuksia. Murrettiin aika hyvin vastustajan linjoja läpi pelin, mutta viimeisessä vaiheessa oltiin liian hätäisiä ja rauhattomia. Hyvistä aihioista ei saatu oikein viimeisiä syöttöjä kohdalleen tai laukauksia kohti maalia. Pelin rakenne pysyi kuitenkin hyvin kasassa ja saatiin meidän murtautumista taas pykälän kehitettyä eteenpäin tämän pelin perusteella.

– Tästä pelistä saatiin hyvää draivia ensi viikolle. Peli oli aktiivinen ja vauhdikas, jouduttiin vähän ahtaalle välillä kovaotteisen vastustajan kanssa. Se kasvattaa meitä tuleviin koitoksiin.

Kahden pelin viikko edessä

HJS pelaa alkavalla viikolla kaksi kotiottelua, kun helatorstaina kello 16.00 alkavaan otteluun Meijerin Kentälle saapuu vieraaksi Pallo-Sepot Valkeakoskelta, joka murskasi perjantai-iltana PP-70 maalein 14-2. Tämän murskavoiton myötä HJS kasvatti, nykyisin Valkeakosken Hakaa edustava Jonni Thursberg nousi seitsemällä maalillaan Kolmosen maalipörssin kärkeen. Sunnuntaina HJS pelaa Region´s Cupin ottelun kello 19.00 alkaen Kaurialassa ja vastaan tulee HooGee Espoosta.

Hakanen odottaa laadukkasta ottelua torstaille ja toivoo Kaurialan olevan kunnossa sunnuntaina, kun joukkue korkkaa kentän tämän kesän osalta.

– Pelipainotteinen viikko edessä ja kaksi tärkeää ottelua. Molempiin lähdetään tietenkin voitto mielessä. Pallo-Sepot on kovassa vireessä ja sarjan voittajaehdokkaita laadukkaalla materiaalillaan. Kova ja mielenkiintoinen haaste meille tulossa.
HooGeestä ei paljoakaan tiedetä. Yritetään jotain kautta kaivaa vähän tietoa myös siitä vastustajasta ennen sunnuntaita. Se on meidän ensimmäinen peli Kaurialassa ja toivottavasti kenttä saadaan myös suosiolliseen kuntoon ottelua varten.

Lasse Kivinen nousi täksi kaudeksi edustusjoukkueeseen historiallisen SM-karsintapaikan saavuttaneesta B-juniorijoukkueesta.
Kuva: Riku Hasari

HJS:n maalintekijät

0-1 Prince Mokuma 67 min

0-2 Santeri Stenius 69 min

HJS:n kokoonpano

Eero Viljanen (mv)

Paavo Ahola (c)

Cisgard Mosamete

Lasse Kivinen

Eppu Kallio

Timo Viljanen

Otto Ojala

Prince Mokuma

Ossi Lehtonen

Miika Paussu

Juuso Huhtapelto

Vaihdot

Santeri Stenius (Miika Paussu) 60 min

Yasiin Mahamed (Ossi Lehtonen) 72 min

Lucas Leinonen (Otto Ojala) 83 min

Ottelun pöytäkirja:
https://www.palloliitto.fi/otteluseuranta/1226134

Seuraava kotiottelu

HJS kohtaa seuraavassa kotiottelussa Pallo-Sepot helatorstaina kello 16.00 Meijerin Kentällä

Liput HJS:n otteluihin 5€ (HJS:n jäsenet ja kaikki alle 16-vuotiaat ilmaiseksi)

Kausikortit

HJS:n kausikortti 40,00€

Kausikortti ja lippu kesäteatteriin 59,00€

Kausikortit myynnissä HJS:n kotiotteluissa ja tilaamalla miehet@hjs.fi

HJS:N OTTELUT KALENTERIIN

Tämän linkin kautta saat HJS:n kauden 2019 ottelut ladattua omaan kalenteriisi ja kalenteri sisältää myös linkit kaikkien HJS:n otteluiden live-seurantaan.

https://calendar.google.com/calendar/ical/juniorit.hjs.fi_eh6m9cte8r45rj72oei5umrhjk%40group.calendar.google.com/public/basic.ics