Kolmonen käyntiin Loiskeen vieraana


Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue aloittaa Tampereen Piirin Kolmosen kohtaamalla Sääksjärven Loiskeen vierasottelussa tänään perjantaina.

HJS hyvässä iskussa Kolmoseen

Viime kauden päätteeksi niukasti Kakkosesta pudonnut HJS on uusiutunut tulevalle kaudelle, sillä joukkueeseen on nostettu talven aikana useita pelaajia jotka olivat nostamassa HJS:n B-poikia talven SM-karsintaan. Talven aikana joukkue on pelannut jo Suomen Cupia, jossa joukkue kohtasi Tampereen Ilveksen kakkosjoukkueen, sekä Tampere Unitedin. Suomen Cupin osalta HJS:n pelit päättyivät kahden tappion myötä alkulohkoon, mutta Region´s Cupissa joukkue on selvittänyt tiensä toiselle kierrokselle, jossa vierasottelussa vastaan astelee Porin Palloilijat. Harjoituskauden ottelut ovat olleet pelillisesti nousujohteisia, joista upeana osoituksena on Ilveksen kakkosjoukkueesta otettu 5-2 vierasvoitto Tampereelta.

Joukkueen terveystilanne on kauden kynnyksellä hyvä ja valmentaja Lauri Hakanen saa jalkeille täyden kokoonpanon sarja-avaukseen. Sivussa ovat varmuudella pitkäaikaispotilaat Mikko Kalervo, Joona Miekka ja Gaaid Abdi.

Otto Ojala jatkaa HJS:n riveissä

HJS:n kapteenina viime kaudella Kakkosessa toiminut Otto Ojala jatkaa peliuraansa HJS:n riveissä kauden 2019 kattavalla sopimuksella. Otto on esiintynyt jo talven harjoitusotteluissa ja on valmis auttamaan joukkuetta saavuttamaan tavoitteensa sarjassa, sekä näyttämään omaa esimerkkiä harjoituskentällä.

Ensimmäinen kotiottelu lauantaina 4.5. kello 17.00

HJS pelaa ensimmäisen kotiottelunsa Kolmosessa lauantaina 4.5. kello 17.00 Meijerin Kentällä ja vieraaksi tähän otteluun saapuu TPV/2 Tampereelta.

  • Liput HJS:n otteluihin 5€
  • Kausikortin hinta 40€
  • Kausikortti + kesäteatterilippu 59€

Kausikortin voit tilata sähköpostilla miehet@hjs.fi