HJS nousi voittoon Pallo-Seppoja vastaan


Hämeenlinnan Jalkapalloseura otti kuudennen perättäisen voiton Kolmosessa, kun helatorstain kärkiottelussa kaatui Pallo-Sepot (Valkeakoski) maalein 4-1 (0-1). Kotijoukkueen vahvalla toisella jaksolla onnistuivat maalinteossa Prince Mokuma, Juuso Huhtapelto, Santeri Stenius ja Eetu Tapanainen.

Kolmosen kärkiottelu veti Meijerin Kentälle 213 katsojaa.
Kuva: Ari Kedonperä

Vaikean alun kautta voittoon

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen ei oman joukkueen ensimmäisen jakson suoritukseen ollut kovinkaan tyytyväinen.

– Parhaiten tän päivän onnistumisen summaa hieno toisen jakson esitys. Ensimmäisellä puoliajalla oltiin tosi kärsimättömiä pallon kanssa ja unohdettiin pelata helppoja syöttöjä rakenteluvaiheessa. Sen lisäksi vastustaja rankaisi meitä oikeastaan siitä ainoasta tilanteestaan.

Toisella puoliajalla kentälle asteli kaksi eri joukkuetta, kotijoukkue paransi tekemisen tasoa kautta linjan, sekä erityisesti monipuolisti pallollista pelaamistaan. Vierasjoukkueen osalta ensimmäisen jakson taisteleva ilme ei jatkunut toisella jaksolla, mihin vaikutti erityisesti HJS:n pelin rakenteen selkeytyminen.

– Puoliajalla käytiin läpi, miten saadaan peliä monipuolistettua eri laidoille ja vaarallisuutta hitaampaan rakenteluun. Aloitettiin toinen jakso erinomaisella otteella ja päästiin juuri niille sektoreille pelaamaan, mihin haluttiin. Sitä kautta alkoi tilanteita syntyä ja paine kasvoi. Tasoitusmaalin jälkeen tehtiin vielä nopea johtomaali ja otettiin isännän ottein komento pelistä sen jälkeen. Numeroita kaunisteltiin upeilla osumilla vielä pelin loppupuoliskolla ja peli pysyi hyvin meidän otteessa loppuun asti.

HJS:n maalintekijät 

1-1 Prince Mokuma 57 min

2-1 Juuso Huhtapelto 61 min

3-1 Santeri Stenius 71 min

4-1 Eetu Tapanainen 80 min

HJS:n kokoonpano

Eero Viljanen (mv)

Paavo Ahola (c)

Cisgard Mosamete

Lasse Kivinen

Eppu Kallio

Timo Viljanen

Prince Mokuma

Valtteri Kaarna

Ossi Lehtonen

Miika Paussu

Juuso Huhtapelto

Vaihdot

Santeri Stenius (Ossi Lehtonen) 46 min

Eetu Tapanainen (Juuso Huhtapelto) 74 min

Vilppu Leinonen (Timo Viljanen) 81 min

Yasiin Mahamed (Prince Mokuma) 82 min

Otto Ojala (Valtteri Kaarna) 86 min

Ottelun pöytäkirja

https://www.palloliitto.fi/otteluseuranta/1226140

Prince Mokuma teki HJS:n tasoitusmaalin komealla laukauksella etunurkkaan.
Kuva: Ari Kedonperä

Seuraava kotiottelu

Region´s Cupin 3. kierroksen ottelu HJS – HooGee (Espoo) Kaurialan Stadionilla sunnuntaina 2.6. kello 19.00.

HJS pelaa kahden pelin viikon, sillä sunnuntaina joukkue korkkaa Kaurialan nurmen tämän kesän osalta. Region´s Cupin ottelussa on panoksena 16 parhaan joukkoon pääseminen. Hakasen mukaan ottelussa tullaan näkemään kierrätystä.

– HooGeestä ei paljoakaan tiedetä. Yritetään jotain kautta kaivaa vähän tietoa myös siitä vastustajasta ennen sunnuntaita. Se on meidän ensimmäinen peli Kaurialassa ja palvelee varmasti myös 14.6. pelattavaa HJS – FJK sarjaottelua varten, että pääsemme ottamaan tuntumaa nurmella pelaamiseen jo tässä Cupin ottelussa. Meillä on laaja rinki, joten sunnuntaina meillä on mahdollisuus kierrättää pelaajia.

Liput HJS:n otteluihin 5€ (HJS:n jäsenet ja kaikki alle 16-vuotiaat ilmaiseksi)

HJS pelaa kesän ensimmäisen ottelun Kaurialan Stadionilla sunnuntaina 2.6. kello 19.00.

Kausikortit

HJS:n kausikortti 40,00€ (käyvät myös Region´s Cupin otteluissa)

Kausikortti ja lippu kesäteatteriin 59,00€

Kausikortit myynnissä HJS:n kotiotteluissa ja tilaamalla miehet@hjs.fi

HJS:N OTTELUT KALENTERIIN

Tämän linkin kautta saat HJS:n kauden  2019  Kolmosen ottelut ladattua omaan kalenteriisi ja kalenteri sisältää myös linkit kaikkien HJS:n otteluiden live-seurantaan.

https://calendar.google.com/calendar/ical/juniorit.hjs.fi_eh6m9cte8r45rj72oei5umrhjk%40group.calendar.google.com/public/basic.ics