HJS kärsi tappion FC Jazzin vieraana


Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue hävisi Kakkosen vieraspelissä porilaiselle FC Jazzille 2-1 (1-0). Vierasjoukkueen maalin iski HJS-kasvatti Santeri Stenius.

Kevätkierroksen päättänyt ottelu päättyi kotijoukkueen 2-1 voittoon vierasjoukkueen hyvistä tilanteista huolimatta. Täydet minuutit valkopaitojen keskikentällä uurastanut päävalmentaja Lauri Hakanen nosti esiin vanhan totuuden, että jos et itse käytä paikkojasi niin vastustaja tekee sen.

” Vastassa oli hyvä kakkosen jengi. Pelin alku meille vaikeampi, jouduttiin puolustamaan syvemmällä kuin haluttiin ja tilanteenvaihdoista menetettiin liian usein pallo uudestaan huolimattomalla syötöllä. Paine toi 1-0 maalin. Sen jälkeen meille hyvä jakso ekan jakson loppuun asti, missä muutama paikka tuoda peli tasoihin.

Toisen jakson alkuun heti tasoitus hienolla boksipelaamisella Mikael Almenin ristipallon jälkeen. Lauri Kesti malttoi odottaa oikean hetken syöttää läheltä ja Sande runttasi kattoon.

2-1 maali taas puolivahinko. Jazzilla lyhyt painostusjakso meidän päässä, mutta loppujen lopuksi vaarattoman näköinen tilanne päättyi siihen, että paitsiossa ollut pelaaja kiitti meiltä kimmonneesta syötöstä maalin edestä johtomaalin.

Loppuvaihe taas hyvää painetta meiltä. Oli paljon erikoistilanteita, Kesti yksin läpi, blokattuja laukauksia läheltä maalia ynnä muuta. Ei vaan riittänyt maaliin asti.

Valitettavan tyypillinen lopputulos siis tasaisesta pelistä, jossa paikat ehkä jopa ennemmin meille.
Syyskaudella näistä pitää osoittaa, että on otettu opiksemme.”

Kevätkierroksen jälkeen sarjassa viimeisenä

Kevätkierroksen pelien jälkeen HJS:n saldo on 2-0-9 ja tällä saldolla pidetään B-lohkossa tällä hetkellä viimeistä sijaa. Eroa viimeisen säilyjän paikalle on viisi pistettä ja kevätkierroksen otteluista kotiottelu GrIFK:ta vastaan uusitaan tuomarivirheen vuoksi. Seuraava mahdollisuus pistepotin kerryttämiseen on 14.7. kun HJS vierailee sarjan kärkipäässä olevan Musan Salaman vieraana Porissa.

Kuvia ottelusta UrheiluSuomi.com galleriasta:
http://www.urheilusuomi.com/pori/galleria.asp?galleriaid=3785

Kuvaaja Kari Saha

Seuraava kotiottelu 21.7.

Seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 21.7. kello 17.00 kun Kaurialan sametille astelee vastaan FC Honka / Akatemia.