HJS PÄIVÄ 14.6.


Perinteeksi muodostunutta HJS Päivää vietetään tänä kesänä perjantaina 14.6. Kaurialan kentällä. Päivän ottelussa HJS kohtaa Forssan Jalkapalloklubin.

Mikä HJS Päivä?

HJS Päivän historia juontaa juurensa kesään 2016, jolloin vietettiin historian ensimmäistä HJS Päivää edustusjoukkueen kohdatessa Valkeakosken Koskenpojat Nelosessa. Tuolloin Kaurialan lehtereille löysi yli 747 katsojaa. Seuraavana kesänä HJS kohtasi odotetussa Kolmosen paikallisottelussa Hämeenlinnan Härmän ja tuo mieleenpainuva ottelu keräsi huikean yleisömäärän 1642 katsojaa, jotka todistivat Härmän 2-0 voittoa ottelussa. Kesän 2018 HJS Päivä oli myös ikimuistoinen, sillä HJS kohtasi Kakkosen ottelussa Grankulla IFK:n yli 1700 katsojan edessä. Ottelusta ikimuistoisen teki kansainvälistäkin huomiota saanut tuomarivirhe, jonka myötä ottelu määrättiin uusittavaksi.

HJS Päivä tuo kokoon paikallisen jalkapalloväen nauttimaan historiallisen Kaurialan kentän ainutlaatuisesta ilmapiiristä. Ottelu on aina enemmän kuin vain edustusjoukkueen peli, sillä lukuisat yhteistyökumppanit järjestävät toiminnallisia pisteitä kaiken ikäisille tapahtumaan osallistuville. Kaurialan portit aukeavat kello 17.00 ja tuttuun tapaan ajoissa paikalla oleville on tarjolla yhteistyökumppanien yllätyksiä! HJS Päivän yleisöä palvelevat myös kahviopisteet, sekä anniskelualue ja anniskelukatsomo.

Kaurialan katsomo täynnä HJS – Härmä paikallispelissä

 

Hämeenlinnan Kaupunki tarjoaa ottelun

Hämeenlinnan Kaupunki toimii HJS Päivän otteluisäntänä ja osana seuran kanssa tehtyä markkinointisopimusta HJS Päivä on pääsymaksuton tapahtuma kaikille.

Seurakulttuurin rakentamista

”HJS Päivässä on kyse ennen kaikkea seurakulttuurin rakentamisesta. Vaikka HJS täyttää tänä vuonna jo 20 vuotta, on edustusjoukkueemme osalta käynnissä vasta neljäs toimintavuosi. On erittäin tärkeää, että sarjatasosta riippumatta tuomme edustusjoukkueen pelaajat ja tapahtumat kiinteäksi osaksi junioreiden arkea. On aivan varmasti mieleenpainuva juttu pienelle pelaajalla päästä saattamaan oman edustusjoukkueen pelaaja Kaurialan legendaarisia portaita alas ja kentälle, kun katsomo pullistelee väkeä. Katsojamäärämme ovat olleet koko lyhyen historiamme ajan sarjatasoihin nähden suuria, viime kaudella keskiarvoksi tuli lopulta 523. Edellisellä Kolmosen kaudella pääsimme myös yli 300 katsojan keskiarvoon, joten voidaan sanoa että HJS kiinnostaa. Viime kesänä aloitimme myös junioreiden toimihenkilöiden muistamisen HJS Päivässä, tarjoamalla heille ruokailun ja tätä tullaan jatkamaan tänäkin vuonna. Olemme myös ottaneet tavaksi järjestää kutsuvieraille ja seuran yhteistyökumppaneille tilaisuuden HJS Päivän yhteyteen, viime kesänä muistimme erityisesti HJS:n perustajajäseniä ja muita Hämeenlinnan Jalkapallon eteen ison työn tehneitä. ” Kertoo HJS Akatemian toiminnanjohtaja Ville Dahlman.

Kumppaniksi HJS Päivään

HJS Päivän kumppanitarjonta on monipuolista, mutta otamme aina vastaan uusia ideoita ottelutapahtumien kehittämiseksi.

Yhteydenotot:
Ville Dahlman
044 2352435
ville.dahlman@hjs.fi