Santeri Korpela sopimukseen HJS:n kanssa


Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue on solminut kaksi seuraavaa kautta kattavan pelaajasopimuksen Santeri Korpelan (s.2000) kanssa. Hämeenlinnan Jalkapalloseuran junioreissa pelaamisen aloittanut Santeri siirtyy edustusjoukkueen miehistöön SM-karsintapaikan saavuttaneesta A-juniorijoukkueesta.

Taitavana keskikenttäpelaajan tunnettu Santeri näkee vahvuutensa pallollisessa pelissä ja uskoo syöttötaidon olevan yksi tärkeimpiä ominaisuuksiaan.

– Tavoitteeni jalkapalloilijana on kehittyä pelaajana ja urheilijana sekä tavoitella omaa huipputasoani. Uskon nousevani pelaavaan kokoonpanoon ja tuovani vaihtoehdon joukkueen hyökkäysalueen pelaamiseen.

– Joukkue harjoittelee laadukkaasti ja harjoituksissa on kovan kilpailuasetelman myötä hyvä henki. Odotan, että pelaamme hyvän kauden Kakkosessa.

Santeri Korpela

Päävalmentaja Lauri Hakanen tietää Santerin potentiaalin ja odottaakin pelaajalta kehitysaskelien ottamista tulevan kauden aikana.

– Santeri on tehnyt määrätietoisesti ja nöyrästi töitä noustakseen edustusjoukkueen pelaajaksi. Vaativa ja laadukas valmennusympäristö seuran A-nuorissa on selkeästi antanut pelaajalle valmiudet kamppailla pelipaikasta edustusjoukkueessa. Pelaajana ”Korppu” tuo erilaisen vaihtoehdon meidän keskikentälle.