Arttu Raittinen HJS:n riveihin


Hämeenlinnan Jalkapalloseura on tehnyt kauden 2020 kattavan pelaajasopimuksen Tampereen Ilveksen organisaatiosta siirtyvän Arttu Raittisen (s. 2000) kanssa. Nuori hyökkääjä esiintyi edukseen joulukuussa pelatussa harjoitusottelussa FC Hakaa vastaan.

Varusmiespalveluksen Panssariprikaatissa aloittanut Raittinen pelasi viime kaudella Tampereen Ilveksen A-junioireiden riveissä SM-sarjaa, sekä esiintyi myös Kakkosessa pelaavan Ilves/2:n paidassa. Siirrolta HJS:n riveihin Arttu odottaa murtautumista miesten tasolle.

– Pelaajana haluan aina voittaa, on kyseessä harjoitukset tai peli. Uskon, että tuon joukkueeseen omalla panoksellani voittamisen asennetta. Vahvuuksiani ovat 1 vs 1 pelaaminen sillä olen fyysinen ja nopea pelaaja.

– Tavoitteeni on auttaa joukkuetta pelaamalla mahdollisimman paljon ja tekemällä maaleja. Uskon, että HJS on minulle oikea paikka tässä vaiheessa, sillä valmennus on ammattitaitoista ja olosuhteet ovat huippuluokkaa kehittyä pelaajana.

– Joukkueessa on todella hyvä henki ja uudet pelaajat on otettu vastaan erittäin lämpimästi.

Arttu Raittinen siirtyy HJS:n riveihin Ilveksen organisaatiosta

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen on tyytyväinen saadessaan uuden työkalun joukkueen hyökkäyspelaamiseen.

– Arttu tulee laadukkaasta valmennuksesta ja tiedämme mitä saamme hänen myötään joukkueeseen. Pelaajana hän tuo fyysisellä pelityylillään ja nopeusominaisuuksillaan hyvän lisän agressiiviseen prässipelaamiseemme. Hakaa vastaan pelatussa harjoitusottelussa annettujen näyttöjen perusteella luvassa on kiireisiä hetkiä vastustajien puolustukselle sarjassa.