HJS haki 9-0 vierasvoiton Tampereelta


Hämeenlinnan Jalkapalloseura ei antanut PP-70:lle mahdollisuuksia Kolmosen ottelussa torstai-iltana Tampereen Kaupin tekonurmella vaan haki vakuuttavan 9-0 (2-) vierasvoiton 7.kierroksen ottelusta. HJS:n maaleista vastasivat oivaan vireeseen päässyt Eetu Tapanainen kahdesti, komean kaukolaukauksen esitellyt kokenut Otto Ojala, sekä kertaalleen myös osuneet Yasin Mahamed, Prince Mokuma, JP Tuomenoja, Valtteri Kaarna ja Lucas Leinonen. Vieraiden ensimmäinen maali merkittiin PP-70 omaksi maaliksi

Maalintekijä Edu Tapanainen saa ohjeita valmentaja Lauri Hakaselta
Kuva: Riku Hasari

 

Hakanen tyytyväinen esitykseen

Ottelu ei noussut suurten klassikoiden joukkoon, mutta päävalmentaja Lauri Hakanen oli ottelun jälkeen tyytyväinen tehokkuuden löytymiseen hyökkäyskolmanneksella.

– Yksipuolinen peli tänään. Vastustaja tyytyi puolustamiseen ja me saatiin vastaavasti harjoitella viimeisen kolmanneksen pelaamista. Ensimmäisellä jaksolla oli vielä vähän hakusessa viimeisten syöttöjen laatu sekä viimeistely. Tilanteita oli kuitenkin paljon varsinkin oikean laidan kautta.

Toinen puoliaika toi odotetun paluun kentille, kun Mikko Kalervo pääsi takaisin tositoimiin.

– Toisella jaksolla hyödynnettiin paremmin kentän leveyttä ja päästiin boksiin paremmalla vauhdilla. Myös viimeiset syötöt alkoivat osumaan kohdalleen paremmalla prosentilla, jonka myötä tapahtumia saatiin myös tulostaululle. Onnistumisia nähtiinkin laajalla rintamalla läpi toisen puoliajan. Prince oli toisella jaksolla erinomainen ja maininnan ansaitsee myös Otto Ojalan huikea kaukolaukausmaali. Myös Mikko Kalervon paluu pelikentille oli tämän illan iloisia asioita – arvokkaiden sarjapisteiden ohella!

HJS:n maalintekijät

0-1 PP-70 oma maali 17 min

0-2 Eetu Tapanainen 40 min

0-3 Eetu Tapanainen 50 min

0-4 Prince Mokuma 53 min

0-5 JP Tuomenoja 58 min

0-6 Valtteri Kaarna 65 min

0-7 Yasin Mahamed 67 min

0-8 Otto Ojala 71 min

0-9 Lucas Leinonen 81 min

HJS:n kokoonpano

Eero Viljanen (mv)

Paavo Ahola (c)

Cisgard Mosamete

Lasse Kivinen

Eppu Kallio

Timo Viljanen

Prince Mokuma

Valtteri Kaarna

Ossi Lehtonen

JP Tuomenoja

Eetu Tapanainen

Vaihdot

Yasin Mahamed (Ossi Lehtonen) 46 min

Mikko Kalervo (JP Tuomenoja) 60 min

Otto Ojala (Valtteri Kaarna) 60 min

Lucas Leinonen (Eetu Tapanainen) 60 min

Ottelun pöytäkirja

https://www.palloliitto.fi/otteluseuranta/1226146

Kauden loput kotiottelut pelataan Kaurialassa

 

Seuraava kotiottelu 14.6. kello 19.00 HJS – FJK

HJS:n seuraava kotiottelu pelataan perjantaina 14.6. Kaurialassa ja vastaan astelee FJK. Ottelu on myös tämän vuoden HJS Päivä, jonne Hämeenlinnan Kaupunki tarjoaa ilmaisen sisään pääsyn kaikille! Tapahtumatori ja palvelut avataan kello 17.00 ja tekemistä Kaurialassa on tarjolla vauvasta vaariin – muksusta mummoon!

Tervetuloa!