Edustusjoukkue varmisti nousun!


HJS varmisti nousun Kolmoseen

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran miesten edustusjoukkue varmisti nousun Tampereen Piirin Nelosesta Kolmoseen voittamalla tänään vieraskentällä Toijalan Pallo 49:n maalein 0-2 (0-2). Sarjaa on pelaamatta vielä viisi kierrosta, mutta Nelosta 14 pisteen erolla toisena olevaan TPV/2:een johtava HJS varmisti tämän päiväisellä voitolla sijoittuvansa vähintään nousun takaavalle toiselle sijalle. Sarjan voitto on joukkueen omissa käsissä loppukauden peleissä ja 22 ottelun puhdas sarjakin on mahdollinen.

HJS on esiintynyt sarjassa vakuuttavasti voittaen tähän asti kaikki 17 pelaamaansa sarjaottelua.  Nousun varmistaneen rangaistuspotkun upotti sarjassa 27 kertaa viimeistellyt ja maalipörssiä johtava toisen polven maalitykki Jere Suomalainen, joka palkittiin myös vierasjoukkueen parhaana pelaajana ottelussa.

”Tämä on ensimmäinen askel matkalla, jolle lähdimme viime syksynä hämeenlinnalaisten juniorijalkapalloilijoiden vuoksi. Kausi on sujunut suunnitelmien mukaisesti ja joukkue ei tyytynyt tekemään vain sitä mitä piti – se on tehnyt paljon enemmän! Oli laji tai taso mikä tahansa, niin vastaava dominointi on todella harvinaista. Joukkueen taso ei ole horjunut kauden aikana ja siitä saamme olla todella ylpeitä. Taustojen kannalta ensi vuoden sarjatason varmistuminen hyvissä ajoin antaa paremmat mahdollisuudet luoda joukkueelle entistä laadukkaamman arjen tulevalle kaudelle. Työtä on paljon edessä niin kentällä kuin taustalla, mutta uskomme vahvasti joukkueen pelaavan sarjan kärkisijoista myös ensi kaudella Kolmosessa.” Kommentoi HJS Akatemia ry:n puheenjohtaja Tomi Uusitorppa joukkueen saavutettua asettamansa tavoitteen.

”Hämeenlinnalaisen jalkapallon uskottavuuden kannalta nousu on erittäin tärkeä juttu ja iso asia koko seurayhteisöllemme. Uskon vahvasti, että olemme luomassa oikean suuntaista ja oikeisiin arvoihin pohjautuvaa pitkäjänteistä seura-ja lajikulttuuria Hämeenlinnaan. Edustusjoukkueen perustaminen omaksi yhdistykseksi on otettu positiivisesti vastaan seurassamme ja koetaan tärkeäksi osaksi kokonaisuutta. Onnittelut päävalmentaja Lauri Hakasen johtamalle taustaryhmälle ja joukkueelle laadukkaan päivittäisen työnteon tuloksesta!” Kommentoi nousua Hämeenlinnan Jalkapalloseuran toiminnanjohtaja Ville Dahlman.

HJS:n edustusjoukkue haluaa kutsua kaikki jalkapallon ystävät Kaurialaan 16.9 kello 18.30 alkavaan HJS – Tervakosken Pato otteluun. Kauden viimeisen paikallispelin teemana on ”Nousujuhla”.

Tervetuloa saattelemaan HJS Kolmoseen!


Seuraava kotiottelu pelataan Pullerin tekonurmella perjantaina 2.9. kello 19.30. Vastaan asettuu ylöjärveläinen FC Teivo.

Juttuun lisätty toiminnanjohtaja Ville Dahlmanin kommentit