Eero ja Timo Viljanen HJS-paitaan!


HJS vahvistuu kahdella hämeenlinnalaisen jalkapallon kasvatilla, kun Eero ja Timo Viljanen allekirjoittivat pelaajasopimukset kaudelle 2018.

21-vuotias maalivahti Eero Viljanen edusti viime kaudella naapuriseura Hämeenlinnan Härmää 19 Kolmosen ottelussa, torjuen voitot muun muassa molemmista paikallisotteluista HJS:aa vastaan. Kolmosen otteluiden lisäksi Viljasella on kokemusta A-nuorten SM-sarjasta, kun hän edusti Haka/HJS yhdistelmäjoukkuetta kaudella 2015. Hyvällä potkutekniikalla varustettu maalivahti on kerennyt debytoimaan myös Miesten Kakkosessa, kun hän pääsi rouhimaan target-hyökkääjänä FC Hämeenlinnan ottelussa kaudella 2014.

Eero kommentoi tuoretta sopimustaan innostuneesti:
-On kiva palata kasvattajaseuran riveihin! Omissa silmissä tämä oli selkeästi paras vaihtoehto tässä vaiheessa peliuraa. Joukkueeseen on ollut helppo päästä sisään, koska pelaajat ja valmentajat ovat suurimmilta osin tuttuja entuudestaan. Reeneissä on ollut hyvä tekemisen meininki. Oma tavoitteeni on tietenkin päästä pelaavaksi maalivahdiksi ja tällä hetkellä meillä on hyvä kilpailutilanne maalivahti-osastolla, joka varmasti ajaa niin itseä kuin muita maalivahteja eteenpäin. Ensimmäiset viikot ovat vaikuttaneet hyviltä ja innolla mennään kohti tulevaa kautta!

20-vuotias Timo Viljanen pelasi puolestaan viime kaudella Miesten Kolmosta valkeakoskelaisen PS-44:n riveissä sekä A-nuorten Ykköstä Haka/Härmä yhdistelmäjoukkueessa. Myös Timolta löytyy vyöltään A-nuorten SM-sarjan otteluita vuosilta 2015 ja 2016, joista jälkimmäisellä kaudella A-nuoret voittivat upeasti SM-hopeaa.

-Olen hyvillä mielin sopparista ja tämä on hyvä testi päästä kokeilemaan taitoja korkeammalla sarjatasolla, kun tähän mennessä on tullut pelattua Miesten Kolmosta ja A-nuorten SM-sarjaa. Joukkueessa on hyvä yhteishenki ja meininki päällä, kun suurimmaksi osaksi kasassa on sama jengi kuin viime kaudella. Uudet pelaajat on otettu hyvin mukaan joukkueeseen. Valmennus ja joukkue on hyvää tasoa, joten tämä on hyvä paikka kehittyä, nuorempi Viljanen veistelee. Viljasen veljekset ja muu joukkue on ensi kertaa tositoimissa tammikuun 13.päivä, kun HJS kohtaa Meijerin kentällä TPV:n klo 13.30 alkaen.

HJS:lla on tällä hetkellä kasassa kahdeksan pelaajasopimusta ja lisää pelaajauutisia on luvassa vielä tämän vuoden puolella.

HJS:n sopimuspelaajat kaudelle 2018:
Eero Viljanen
Jere Suomalainen
Juuso Huhtapelto
Lauri Hakanen
Markus Joenmäki
Otto Ojala
Timo Viljanen
Ville Kalervo

Artikkelikuva: Ari Kedonperä / Hämeenlinnan Härmä