Eero Lamberg Klubista HJS:n riveihin!


2004-ikäluokan maajoukkuerinkiin kuuluva Eero Lamberg siirtyy HJK:n organisaatiosta HJS:n edustusjoukkueen vahvuuteen kolmivuotisella sopimuksella (2+1). Tehokkaana hyökkääjänä tunnettu Lamberg on kulkenut seurayhteistyön myötä Parolan Visasta HJS:n kautta HJK:n junioriorganisaatioon ja nyt vuorossa ovat ensi askeleet miesten tasolla HJS:n edustusjoukkueessa.

Nuoresta iästään huolimatta Eerolla on kansainvälistä kokemusta niin maaotteluissa, kuin HJK:n laajan kansainvälisen seurajoukkuetoiminnan ansiosta. Eeron mukaan siirtyminen HJS:n riveihin on mahdollisuus kehittää itseään laadukkaassa ympäristössä.

– HJS:n valmennus ja harjoitusolosuhteet ovat huippuluokkaa. Ympäristö on ammattimainen ja vaativa. Koen, että siirtyminen aikuisten peleihin on minulle oikea askel tässä vaiheessa. Kilpailu peliajasta tulee olemaan kovaa ja minuutit pitää ansaita, mutta olen valmis ottamaan haasteen vastaan.

HJS:n valmentaja Lauri Hakanen tietää Eero potentiaalin ja näkee, että pelaajalla on mahdollisuus ottaa pelipaikka joukkueessa. Hakasen mukaan HJS:n joukkueeseen pyritään etsimään erityisesti pelaajia, jotka haluavat ulosmitata potentiaaliaan urheilijana.

– Nuori, potentiaalinen ja nälkäinen pelaaja, jolla on kokemusta ikäluokan kansainvälisistä otteluista niin maaotteluissa, kuin seurajoukkuetasolla. Eero on meidän profiiliin sopiva pelaaja, jolla on mahdollisuus ottaa kehitysaskeleet seuraavalle tasolle meidän ympäristössä.

– Eero on HJS:n omia kasvatteja, joten on hienoa että saamme myös muuttoliikettä takaisin päin. HJS:n tulee jatkossa olla toiminnaltaan ja tasoltaan se seura, jonne pelaajat haluavat tulla kehittymään. Pyrimme kehittämään toimintaamme yhä ammattimaisemmaksi, jossa pelaajan laadukas arki on kaikin tavoin oleellinen osa toimintakulttuuriamme.