Elenia & HJS, yhdessä saavutamme enemmän!


Sponsorointisuhde on tärkeä molemmille osapuolille

Elenia Lämmön ja Hämeenlinnan Jalkapalloseuran yhteistyösopimus on edennyt kolmannelle vuodelle. Sekä sponsori että sponsoroitava kohde ovat olleet tyytyväisiä yhteistyöhön.

Elenia-peliliiga on Elenia Lämmön ja HJS:n yhteistyön näkyvintä ja merkittävintä toimintaa. Tulevana kesänä peliliiga järjestetään jo neljännen kerran. Peliliiga tarjoaa Hämeenlinnan lähialueen jalkapalloseuroille mahdollisuuden päästä pelaamaan sarjapelejä kohtuuetäisyydellä joukkueen kotiseudulta. Seudun harraste- ja korttelijoukkueet ovatkin ottaneet tämän mahdollisuuden innolla vastaan. Vuosina 2007–2002 syntyneiden tyttöjen ja poikien sarjoissa pelattiin viime kesän aikana yhteensä 12 pelitapahtumassa.

”Elenia-liiga on toiminut äärettömän hyvin HJS:n kolmiportaisessa pelaajapolussa. Paikallisena peliliigana tämä on pelaajille, perheille ja seuroille helppoa ja kivutonta. Olemme pystyneet tarjoamaan mukavaa kevyttä pelitoimintaa alueen junioriseuroille”, toteaa junioripäällikkö Seurasihteeri ja lisää, että tänä vuonna ikäluokkaa laajennettiin 13-vuotiaille, jotta toimintaa voidaan jatkaa perusharrastajien joukossa. ”On tärkeää saada nuoret pysymään lajin parissa. Tällä vastataan jalkapallossakin tuttuun drop-out -ilmiöön.”

Elenia Lämmön asiakkuusjohtaja Janne Lamberg on samoilla linjoilla. ”Tavoitteenamme sponsorointikumppaneita valitessamme on tukea lasten ja nuorten liikunnan harrastamista. Pyrimme vaikuttamaan paikallisesti niillä paikkakunnilla, joilla toimimme. Elenia-liiga on toiminut juuri tässä tarkoituksessa, kun se on kannustanut seudun jalkapalloharrastajia. Toivottavasti tulevanakin kesänä mahdollisimman moni lapsi ja nuori pääsee nauttimaan pelaamisen ilosta.”