Elenia jatkaa HJS:n pääyhteistyökumppanina


Elenia Lämpö jatkaa Hämeenlinnan Jalkapalloseuran pääyhteistyökumppanina vuosia 2019-2021. Yhteistyösopimuksella tuetaan erityisesti jalkapalloseuran junioritoimintaa.

Elenia Lämmön sponsorointiyhteistyön perustana ovat Elenian arvot: Asiakasta lähellä, vastuullinen kumppani, yhdessä aikaansaaminen ja rohkeus uudistua. Yhteistyössä keskitytään lasten ja nuorten liikuntaan, ympäristöön, kulttuuriin ja perheiden paremman arjen tukemiseen.

”Yhteistyö HJS:n kanssa on meille Hämeenlinnan alueella merkittävä sponsorointikohde. Jalkapalloa pelaa alueellamme satoja lapsia ja nuoria ja olemme iloisia, että voimme osaltamme auttaa laadukkaassa harrastustoiminnassa. Elenia-peliliigasta on tullut jo perinne, jossa poika- ja tyttöjoukkueet pääsevät testaamaan taitojaan. Pyrimme pitkäaikaisiin ja kehittyviin kumppanuussuhteisiin ja yhteistyösopimuksen jatkaminen on luontevaa ja arvojemme mukaista.”, kertoo viestintäpäällikkö Hanna Sauroja Elenia Lämmöstä.

”Elenia Lämmön ja HJS:n kumppanuus elää ja voi hyvin. Yhteinen arvopohja luo edellytykset toimivalle kumppanuudelle. Molemmat osapuolet ovat sitoutuneet pitkäjänteiseen kumppanuuteen ja sen edelleen kehittämiseen hyvässä hengessä. Nyt tehdyn kolmivuotisen sopimuskauden aikana tuomme uusia elementtejä yhteistyöhön.”, sanoo Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kumppanuuksista vastaava HJS Akatemia ry:n toiminnanjohtaja Ville Dahlman.

Lisätietoja:
Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry
Ville Dahlman, HJS Akatemia ry:n toiminnanjohtaja puh 044 2352435, ville.dahlman@hjs.fi

Elenia Lämpö Oy
Hanna Sauroja, viestintäpäällikkö puh 040 5004350, hanna.sauroja@elenia.fi

Elenia Lämpö Oy tarjoaa asiakkaidensa tarpeisiin ympäristömyönteisiä, vaivattomia ja kilpailukykyisiä lämmitysratkaisuja.