Ensimmäisen kotivoiton metsästys jatkuu tiistaina


HJS:n miesten alkukausi Kakkosessa on ollut vaikea ja pistetili ei ajoittaisista hyvistä esityksistä huolimatta ole karttunut pitkään aikaan. Joukkue majailee Kakkosen B-lohkon hännillä kolmella pisteellä. Viime keskiviikkona HJS hävisi BK-46:lle selkein 3-0 lukemin. Joukkueen aina rauhallinen päävalmentaja Lauri Hakanen vaati tuon ottelun jälkeen kovin sanoin ryhtiliikettä omiltaan. Jokaisen pelaajan on annettava kaikkensa, jos pisteitä halutaan tästä sarjasta saada. HJS-leirissä ollaan kuitenkin rauhallisia ja hommia tehdään päivittäin, jotta tänään joukkue olisi hieman parempi kuin eilen.

Valkopaidoilla on huomenna tiistaina seuraava näytön paikka, kun Kaurialan stadionilla vastaan asettuu Käpylän Pallo Helsingistä. KäPa on yhdeksän pelatun kierroksen jälkeen sarjassa kahdeksantena ja saldona on 10 pistettä. KäPan tämän kauden ottelut ovat olleet varsin vähämaalisia, joukkue on tehnyt sarjassa kahdeksan maalia ja omissa on soinut vasta yhdeksän kertaa. KäPa matkustaa tällä hetkellä pienoisessa voittoputkessa. 16. kesäkuuta joukkue kaatoi HIFK:n 0-4 ja tuossa ottelussa syntyi siis puolet koko kauden maaleista. Viime torstaina KäPa pystyi kukistamaan FC Espoon kotonaan lukemin 1-0.

Ottelu alkaa Kaurialassa tiistaina klo 18.30. Otteluisäntä Hämeen Sanomat tarjoaa sinulle ja kaverillesi ilmaisen sisäänpääsyn otteluun! HJS tarjoaa teille pullakahvit. Nämä edut ovat voimassa Hämeen Sanomien kestotilaajan etukortilla. Lisäksi Hämeen Sanomien etukortilla myydään loppukauden kausikortteja hintaan 10€ (2 € / peli).