Erityisryhmien SM-turnaus Hämeenlinnassa 6.8.2016


Tulevana lauantaina Hämeenlinnan Urheilupuiston täyttävät erityisryhmien SM-turnauksen joukkueet. Turnauksen sarjoihin on ilmoittautunut noin 30 joukkuetta, jotka mittelevät SM-turnauksessa jaettuina kuuteen lohkoon. Hämeenlinnan Jalkapalloseuraa turnauksessa edustavat Pullerin Rohkeat Potkijat, jotka lähtevät turnaukseen hyvissä asetelmissa B-lohkossa. Rohkeiden Potkijoiden ensimmäinen osaturnaus pelattiin Helsingissä Stadi Cupin yhteydessä ja joukkue saavutti loisto asetelmat kotiturnaukseen voittaen lohkonsa 12 pisteellä.

Pullerin Rohkeat Potkijat koostuu yli 15-vuotiasta tytöistä ja pojista, jotka tinkimättömällä asenteella mutta reippaalla huumorilla pelaten ovat tuoneet vuodesta toiseen menestystä omalle seuralleen. Vuoden 2004 jälkeen joukkue on jäänyt vain kertaalleen mitalisijoilta SM sarjassa. Lisäksi joukkueen pelaajat ovat edustaneet Suomea maajoukkuetasolla useita kertoja.

Tervetuloa seuraamaan jalkapallon riemua Hämeenlinnan Liikuntapuistoon!


Haluatko mukaan toimintaan?

Joukkueentoiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Pullerin Rohkeiden Potkijoiden valmennuksesta ja joukkueenjohdosta vastaaviin Markku Jokiseen ja Anu Myllykankaaseen

Markku: 0400774281
Anu: 040 8489885

Joukkueen tavoittaa myös sähköpostilla: anu.myllykangas@hotmail.com


Linkkejä
  • Tulokset 12.6.2016 ensimmäisestä osaturnauksesta ja Pullerin Rohkeiden Potkijoiden otteluohjelma Hämeenlinnan turnauksesta löytyy TÄÄLTÄ.
  • Pullerin Rohkeiden Potkijoiden Facebook sivut löytyvät TÄÄLTÄ.
  • Pullerin Rohkeiden Potkijoiden kotisivut löytyvät TÄÄLTÄ.