F9 tyttöjen kesä alkoi vauhdilla

 

 


Hetken aikaa saatiin kesäkauden alkaessa jännittää, että päästäänkö ulos harjoittelemaan ja koska. Mutta Pullerin heikon nurmitilanteen pelasti kuitenkin Hirsimäen kenttä, ja harjoittelemaan päästiin ilman katkoja.

Heti ensimmäisellä ulkoharjoittelu viikolla päästiin aloittamaan myös Piiriliiga Nokialla. Menkalan tekonurmella pelattiinkin heti neljä ottelua, joista kotiin tuomisina yksi voitto ja tappio sekä kaksi tasuria. Otteluiden todellinen tulosanti oli, että jopa tappiopelin jälkeen vastustajan (Ilves) valmentaja totesi meidän olevan pelillisesti heitäkin paljon edellä.

Saman viikon viikonloppuna saatiin jatkaa tasonmittausta myös muiden alueiden joukkueisiin, kun RaKe Cupissa pelattiin kahdella tasavahvalla joukkueella (enemmän ja vähemmän pelanneet yhdessä) yhteensä kuusi ottelua, joista puhtaasti kuusi voittoa. Näiden otteluiden kommentit saatiin niin ikään vastustajien valmentajilta: ”Onko teille vastusta omalla alueella.” Ja yhden isän kommentti katsomossa: ”Nuo tytöt pelaavatkin isojen tyttöjen jalkapalloa.”

Näillä palautteilla on kiva jatkaa jalkapallon täyteistä kesää niin turnausteen, piiriliigan kuin harjoitusten merkeissä. #oikeallatiellä

Täältä tulee HJS, tyttöporukka tyylikäs.
Meidän peli kääntää pään,
tästä mä tykkään, tänne mä jään.
HJS!

Niin ja käytiin sitä tietysti vähän makkaranpaistotalkoissakin ja piirin järjestämässä taitotapahtumassa.