Hämeenlinnan Jalkapalloseuran taitokilpailut 13.10.2016


Hallin täytti jalkapalloilevien lasten riemu, kun Hämeenlinnan Jalkapalloseuran taitokilpailut järjestettiin torstaina 13.10. Säästöpankki Areenassa. Taitokilpailuihin osallistuivat 2008 – 2003 syntyneet pelaajat ja edustettuina olivat niin Siniset, Valkoiset kuin Sinivalkoisetkin joukkueet tytöissä ja pojissa.

Taitokilpailuissa lajeina nuorimmalla 2008 syntyneiden F8 ikäluokalla ovat kuljetus – laukaus, syöttöpenkki, pujottelu ja ponnauttelu. F9 ikäluokassa lajien määrä nousee yhdellä, kun mukaan tulee pallon puskeminen ja kahdessa vanhemmassa ikäluokassa edellä mainittujen lisäksi mitellään myös pituuspotkussa. Lajien sisältö myös tulee haastavammaksi iän karttuessa, muun muassa etäisyyksien kasvaessa ja ponnauttelusarjojen sisällön muuttuessa haasteellisemmaksi.

HJS:n taitokilpailut järjestettiin perinteiseen tapaan kannustavassa ilmapiirissä tosissaan, muttei liian totisesti. Ilmapiirin luomisessa suuressa roolissa ovat vapaaehtoiset toimitsijat, jotka omalla panoksellaan mahdollistavat lasten mittailla omaa kehittymistään taitokilpailuissa.

taitokisat

 

Seuramme on saanut järjestettäväkseen tänä vuonna Tampereen Piirin taitomestaruuskilpailut. Piirinmestaruuskilpailut järjestetään lauantaina 5.11. Säästöpankki Areenalla kello 09.00 alkaen. Osallistumisoikeus piirin taitokilpailuihin on niillä pelaajilla, jotka ovat tänä vuonna saavuttaneet joko kultaisen tai hopeisen taitomitalin Piirin kevättapahtumassa tai seuran omissa taitokilpailuissa.

Valtakunnalliset taitokilpailut järjestetään tänä vuonna Kuopiossa 19. – 20.11. ja näihin kilpailuihin osallistumisoikeuden saavat piirien taitokilpailujen sarjavoittajat, sekä piirin taitokilpailuissa kultamerkin saavuttaneet pelaajat.

Tervetuloa kannustamaan HJS:n pelaajat Kuopioon!


Alla olevasta linkistä pääset tarkastelemaan HJS:n taitokilpailujen tuloksia. Tulokset päivittyvät sivuille kokonaisuudessaan perjantaihin 14.10. kello 16.00 mennessä.

https://taso.palloliitto.fi/taso/taitokisa.php?jarjestaja=spltampere&kilpailu=HJS%202016

Mikäli tuloksessa on korjattavaa, niin ota yhteys joni.reijo@hjs.fi.

Taitokilpailujen säännöt ja ohjeet löytyvät:

https://www.palloliitto.fi/sites/default/files/liitteet/taitokilpailusaannot_2016.pdf


Hämeenlinnan Jalkapalloseura tarjoaa yhdessä Hämeenlinnan Kaupungin ja Hämeenlinnan Liikuntahallit oy:n kanssa syyslomalla mahdollisuuden omatoimiseen harjoitteluun ja hauskanpitoon kuningaslajin parissa Säästöpankki Areenan ollessa vapaasti käytössä 17. – 21.10. kello 09.00 – 16.00. Seuran kioski palvelee myös syyslomaviikolla hallin aukioloajan puitteissa.