Helatorstaina vastassa MuSa


HJS miesten kausi Kakkosessa alkoi viime lauantaina, jolloin joukkue kärsi harmittavan 1-2 kotitappion KaaPolle. HJS-leirissä ei olla kuitenkaan jääty murehtimaan menneitä, vaan katseet on suunnattu tulevaan. Torstaina on luvassa kova kotimatsi, kun vastaan asettuu Musan Salama Porista.

Vierailija MuSa pelasi viime kaudella vahvasti päätyen sarjataulukossa heti FC Viikinkien jälkeen toiseksi. Jopa sarjanousu oli todella lähellä, sillä MuSa jäi ykköstilasta vaivaisen pisteen. Vahvasta puolustuksesta kertoo MuSan päästettyjen maalien sarake: joukkue päästi 22 ottelussa 18 maalia, joka oli Kakkosen B-lohkon paras lukema. MuSan kausi alkoi voittoisasti, kun joukkue väänsi 0-1 -vierasvoiton FC Espoosta viime lauantaina. Maalintekijänä kunnostautui komealla kaukolaukauksella Jesse Junnila.

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen tiedostaa, että torstain vastus on kova, mutta usko omaan ryhmään on vankka.

-Joukkueen terveystilanne on hyvä ja näillä näkymin kaikki pelaajat ovat pelikunnossa. Torstaina vastassa on yksi lohkon ennakkosuosikeista, joten tiedossa on varmasti kova peli. Olemme analysoineet edellistä peliä ja jos pystymme parantamaan siitä opittuja asioita, pistetili avataan.

Ottelu alkaa torstaina Pullerin Meijerin kentällä klo 16.00. Tervetuloa!