HJS Akatemia Ry


HJS Akatemia Ry

HJS Akatemia Ry perustettiin syksyllä 2015 HJS:n pelaajanpolun jatkumoksi. Haluamme tarjota omille junioreillemme laadukasta, ammattimaista toimintaa myös aikuisten sarjoissa. HJS Akatemian visiona on pelata hämeenlinnalaisin pelaajin niin korkealla tasolla kuin HJS:n pelaajatuotanto mahdollistaa. HJS Akatemia Ry on perustettu omia junioreita varten omaksi yhdistyksekseen, jolla on oma hallinto ja talous.

Panostamme kaikessa toiminnassa laatuun. Valmennus, taustat ja olosuhteet pyritään pitämään niin hyvällä tasolla, että meidän omien junioreiden ei tarvitse jatkossa siirtyä pois Hämeenlinnasta jatkaakseen kehittymistään pelaajana. Valmennuksellisesti jatkamme HJS junioreista tuttua pelitapaa, jossa kehitämme pelaajien vahvuuksia ja uskomme heihin. Tärkeintä on se mitä pelaajat oppivat, ei se miten valmentaja opettaa.

Pitkällä aikavälillä HJS Akatemian on tarkoitus vakiinnuttaa paikkansa liiton sarjoissa. Sitä milloin se tapahtuu, me emme tiedä. Siitä olemme kuitenkin varmoja, että se mitä olemme nyt tekemässä tulee johtamaan tavoitteeseemme jossain vaiheessa. Silloin pelaamme hyvätasoista, nautittavaa jalkapalloa hämeenlinnalaisin pelaajin ja kannattajin.

Hämeenlinnassa 15.10.2015

Tomi Uusitorppa
Puheenjohtaja, HJS Akatemia Ry


HJS Miehet HJS.fi:ssä

Tutustu HJS Miesten nettisivustoon osoitteessa http://juniorit.hjs.fi/hjs-miehet. Sivustolle tullaan julkaisemaan otteluraportteja sekä muita joukkueen ajankohtaisia tiedotteita säännöllisesti!