HJS:n edustusjoukkueella tärkeitä nimiä sopimuspapereissa


Kansalaiset tarpovat loskassa kohti jouluostoksia, päivän valoisa aika on minimaalinen ja toreilla puhutaan tulevasta Suomen itsenäisyyspäivästä. Vaikka olemme vastan talven alussa, Hämeenlinnan Jalkapalloseuran miesten edustusjoukkue valmistautuu jo täysillä tulevaan kauteen. Viime kaudella HJS pelasi upeasti ja voitti Tampereen piirin Kolmosen nousten ensi kaudeksi mukaan Palloliiton sarjoihin Kakkoseen. Haaste on siis astetta kovempi ja kaikki asiat pitää tehdä piirun verran paremmin kuin viime kaudella. HJS on harjoitellut ahkerasti niin Meijerin kentällä ulkona kuin Säästöpankki Areenan uusitulla tekonurmella hallissa.

Joukkueelta on kantautunut iloisia ja todella tärkeitä sopimusuutisia. Seuraavat pelaajat ovat allekirjoittaneet sopimuksen jatkosta HJS:ssä: Markus Joenmäki, Juuso Huhtapelto, Otto Ojala, Ville Kalervo ja Jere Suomalainen. Viime kaudella joukkueen parhaaksi pelaajaksi valittu Markus Joenmäki kelpaisi varmasti monelle muullekin joukkueelle. Liigakokemusta omaava toppari on yksi Suomen parhaista pääpelaajista ja rauhallisen ja varman puolustuspelaamisen lisäksi mies on kova pelote hyökkäyssuuntaan. Tästä kertoo miehen uskomaton maalisaldo viime kaudelta. Joenmäki voitti HJS:n sisäisen maalipörssin kymmenellä osumallaan.

HJS:n joukkueen parhaaksi golffariksikin tituleerattu Juuso Huhtapelto edustaa joukkueen nopeata hyökkäyskalustoa. Miehen viime kausi oli loukkaantumisen takia hieman rikkonainen, mutta nyt Tervakosken Padon kasvatti on valmis pöllyttämään Kakkosen vastustajien maaliverkkoja. HJS:n kapteenina viime kaudella toiminut Otto Ojala on tärkeä lenkki joukkueen keskikentällä. Mies on periksiantamaton taistelija, joka ei anna rauhaa vastustajan pelinrakentelulle.

HJS:n tolppien välissä ensi kaudella seisoo tuttu hahmo, Ville Kalervo torjui viime kaudella yhtä lukuunottamatta kaikki sarjapelit. Mies pelasi todella vahvan kauden ja oli korkealla kotiotteluiden tähtitilastossa. Ensi kaudella vastus kovenee ja Villelle tulee todennäköisesti enemmän töitä kuin Kolmosen otteluissa, joissa HJS usein hallitsi pelitapahtumia ja piti palloa vastustajan kenttäpäädyssä. Jere Suomalainen oli viime kaudella HJS:n hyökkäyspelin sielu monessa ottelussa. Taitava ja todella nopea Jerry tekee ovelilla juoksuillaan tilaa muille ja nostaa tarvittaessa nopeita vastahyökkäyksiä. Mies omaa myös painavan laukauksen, josta on varmasti iloa ensi kauden mittelöissä.

HJS:n edustusjoukkueesta luvataan, että ennen joulua on tulossa lisääkin meheviä sopimusuutisia. Joukkueen ilme on positiivinen ja tekeminen korkealla tasolla. Joukkuetta valmentavat viime kausilta tuttu Lauri Hakanen ja täksi kaudeksi valmennustiimiin liittynyt Teuvo Palkki.