HJS ja Hope ry yhteistyöhön


Hämeenlinnan Jalkapalloseura ja Hope ry tekevät jatkossa yhteistyötä erityisesti jalkapallovarusteiden keräämiseksi tarvitseville.

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry

”Hope ry syntyi 2009 perustajiemme tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, ja toimimme 19 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea.” (hopeyhdistys.fi)

Kierrätä varusteet tarvitsevalle

Yhteistyö on käytännönläheistä varusteiden keräämistä HJS:n edustusjoukkueen otteluissa ja seuran isommissa tapahtumissa. Voit aloittaa hyvän tekemisen jo ensi perjantaina tuomalla käyttökelpoiset jalkapallovarusteesi HJS:n edustusjoukkueen otteluun Kaurialaan! HJS kohtaa kello 19.00 alkavassa ottelussa TKT:n (Tampere) ja varusteita voi tuoda kioskiin.

Yhteistyöllä yhteisöllisyyttä

”Hämeenlinnan Jalkapalloseura haluaa olla mukana tukemassa Hope:n arvokasta työtä omalla pienellä panoksellaan. Toivottavasti tätä kautta saadaan tuettua apua tarvitsevia, sillä HJS:ssä on yli 1000 perheen potentiaali auttajia. Yhteistyö Hope:n kanssa on looginen jatkumo viime vuonna käynnistetylle HJS Stipendirahastolle. Sekä stipendirahasto, että varusteyhteistyö Hope:n kanssa ovat seuramme arvoja heijastavia toimintamalleja”. Kommentoi yhteistyötä HJS:n toiminnanjohtaja Ville Dahlman.

Lue lisää Hope ry:stä ja HJS Stipendirahastosta
http://www.hopeyhdistys.fi/

http://juniorit.hjs.fi/hjs-stipendirahasto-12-06-2016/

Lisätietoja:
Ville Dahlman
toiminnanjohtaja
Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry
ville.dahlman@hjs.fi