HJS ja Ilves yhteistyöhön tyttöpuolella


Ilves ry jalkapallojaosto ja Hämeenlinnan jalkapalloseuran (HJS) ovat tehneet yhteistyösopimuksen.

 Sopimuksella sovitaan yhteistyöstä seurojen B – ikäisten tyttöjunioreiden yksilökeskeisestä valmennuksesta ja seurayhteistyön kehittämisestä. Sopimus mahdollistaa HJS pelaajien joustavan osallistumisen Ilveksen järjestämään harjoitteluun sekä tapauskohtaisesti myös pelaamiseen Ilves joukkueissa. Sopimuksen tavoitteena on luoda motivoituneille pelaajille polku, joka takaa maksimaalisen kehittymisen mahdollisuuden pelaajan tason mukaisessa harjoittelu- ja peliympäristössä.

Ilveksen valmennuspäällikkö Markus Paananen näkee sopimuksen hyödyttävän molempia seuroja: ”Seurojen välinen yhteistyö ja pelaajan polkujen rakentaminen yhdessä ovat yksi elintärkeä asia suomalaisen jalkapallon kehittämisessä. On mahtavaa, että kaksi laadukasta jalkapalloseuraa ovat löytäneet yhteisen sävelen ja yksittäiset pelaajat pääsevät hyötymään tästä. Ilveksessä on paljon lahjakkaita B -ikäisiä pelaajia ja kaikkia kehittää, kun saadaan parhaat pelaajat toimimaan keskenään laajemmin. Samalla HJS:n riveissä pelaa myös Suomen ja jopa kansainvälisen tason potentiaalia omaavia pelaajia, joille rakentuu tässä mahdollisuus ottaa askelia eteenpäin.”

HJS:n valmennuspäällikkö Mika Pulkkinen on samoilla linjoilla: ”Tämä mahdollistaa hyvän pelaajapolkumme käyneiden parhaiden pelaajiemme tavoitella kansallista huippua ja tämä yhteistyö Suomen yhden parhaimman tyttö- ja naisjalkapalloseuran kanssa varmasti tulee olemaan molemmille puolille hyödyllinen.”

Sopimus on voimassa 1.1.2017 – 31.10.2018 ja jonka aikana on tarkoitus kehittää ja laajentaa yhteistyötä seurojen välillä kaikilla tasoilla.

Lisätietoja

Ville Dahlman
Toiminnanjohtaja HJS ry
044 2352435
ville.dahlman(at)hjs.fi

 

Janne Räsänen
Ilves ry urheilutoimenjohtaja
040-7495199
janne.rasanen(at)ilves.fi