HJS ja Lauri Hakanen sopimukseen

TIEDOTE

HJS SOPIMUKSEEN LAURI HAKASEN KANSSA

Julkaistu: Hämeenlinna 01.10.2019

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry. ja HJS Akatemia ry. ovat solmineet Lauri Hakasen kanssa kolmen vuoden sopimuksen 1.11.2019-31.10.2022.

Lauri Hakasen päätoiminen toimenkuva tulee olemaan Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry:n osalta Huippuvaiheen valmennuspäällikkö, joka kohdistuu B16-junioreihin ja sitä vanhempiin pelaajiin sekä joukkueisiin. Lisäksi Hakanen vastaa Urheilulinjan aamuvalmennuksesta sekä hän tulee ottamaan vastuun HJS Junioreiden valmennuslinjan kehitystyöstä yhteistyössä muun valmennushenkilöstön kanssa. HJS Akatemian osalta Hakanen jatkaa miesten edustusjoukkueen vastuuvalmentajana seuraavat vuodet.

Lauri Hakanen on toiminut HJS Akatemian ry:n vastuuvalmentaja usean vuoden ajan ja kulunut kausi päättyi nousujuhliin Kakkoseen. Lisäksi hän omaa vahvan taustan huippujalkapallon puolella ja on toiminut usean vuoden ajan eri nuorisomaajoukkueiden taustatiimeissä.

”On todella mahtavaa, että pystyimme pitämään Laren Hämeenlinnassa ja yhteistyössä HJS Akatemian ry:n kanssa rakentamaan kokonaisuuden, joka tulee tukemaan pelaajapolkumme kehitystyötä. Halusimme ennen kaikkea pitkäjänteisyyttä, intohimoa ja johtajuutta, jota Laren kautta nyt saamme lisää. Lisäksi on hienoa, että pystymme heti uuden kauden alkaessa olemaan valmiina myös organisaation osalta ja ottamaan tätä kautta varmasti ison harppauksen eteenpäin laajalla rintamalla kehitystyössämme. Laren onnistunut rekrytointi oli meille viimeinen puuttuva palanen organisaatiomme osalta, kohta on aika laittaa haalarit päälle.” kommentoi HJS:n toiminnanjohtaja Tommi Laitila.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry. julkistaa tulevan toimintakauden valmennusorganisaation, siihen liittyvät tehostustoimenpiteet sekä työntekijöiden vastuualueet perjantaina 11.10.2019.

 

Lisätietoja:
Tommi Laitila
Toiminnanjohtaja
050 3034649
tommi.laitila@hjs.fi

HJS on yksi merkittävimpiä lasten liikuttajia Hämeenlinnan seudulla. Toimintaamme osallistuu vuosittain yli 1100 lasta ja nuorta. Kilpatoiminnassamme tarjoamme jalkapalloilijoille polun Suomen huipulle asti, ja harrastustoiminnassa tarjoamme mahdollisuuden nauttia jalkapallosta hyvänä harrastuksena.