HJS ja Tampere United iskevät yhteen lauantaina


HJS:n valmistautuminen toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna alkavaan sarjakauteen jatkuu lauantaina, kun joukkueen vieraaksi saapuu kolminkertainen Suomen mestari Tampere United. Joukkueet kohtasivat toisensa viisi viikkoa sitten, jolloin Säästöpankki-areenan sunnuntai-illassa päädyttiin 2-2-tasatulokseen. HJS:n luotettavan maalivahdin Ville Kalervomukaan vastassa on laadukas joukkue.

– TamU on hyvä ja tasainen Kakkosen joukkue, jolta löytyy jokaisesta linjasta profiilipelaajia. Etenkin Leroy Maluka vaikutti olevan joukkueen pelin sielu viime matsissa.

Lauantain ottelu on toiseksi viimeinen tilaisuus hioa peliä kuntoon ennen ensimmäistä Kakkosen ottelua Kaarinan Poikia vastaan. Kalervo odottaakin, että joukkueen pelaaminen tulee jälleen asteita valmiimmaksi lauantaina.

– Peli eroaa viime kohtaamisesta varmasti, kun nyt pelataan ulkona isommalla kentällä. Odotan joukkueeltamme vahvaa puolustuspelaamista ja siihen on keskitytty viime harjoituksissa. Toinen asia on ehjä 90-minuuttinen, pelin taso on vielä vaihdellut liikaa puoliaikojen välillä, mutta jospa lauantaina loksahtaa useampi palanen kohdalleen.

HJS on edellisen TamU-ottelun jälkeen pelannut kolme harjoitusottelua muita Kakkosen joukkueita vastaan, joista saldona on kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Vaikka voittojen makuun ei viime aikoina ole päästy, on peli kuitenkin kehittynyt mitä lähemmäksi kauden starttia on tultu.

– Preseason on ollut osittain haastava, kun alkutalven olosuhdeongelmat vaikeuttivat treenaamista ja pelejä peruttiin. Mutta maaliskuussa tekeminen on ottanut isoja harppauksia eteenpäin, joten luottavaisin mielin lähdetään kohti sarja-avausta. Joukkue on ollut sitoutunut, joka on avainasemassa toiminnan kehittymiselle, Kalervo summaa hämeenlinnalaisten alkuvuoden taivalta.

HJS:n ja TamU:n välinen ottelu pelataan Pullerin tekonurmella lauantaina kello 13.45 alkaen. Otteluun on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Kuva: Riku Hasari