HJS ja TPV mittaavat paremmuuttaan sunnuntaina


 

HJS aloitti Kakkosen cupin riemukkaasti hakemalla tärkeän 2-1-vierasvoiton Tampereen Ilveksen kakkosjoukkueesta viime viikonloppuna Ossi Lehtosen ja Arttu Raittisen maaleilla. Seuraava haaste hämeenlinnalaisia odottaa sunnuntaina, kun Säästöpankki-areenalle vieraaksi saapuu viime kaudella Ykköstä pelannut TPV, joka voitti oman cupin avauksensa Tampere Unitedia vastaan 3-0.  

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen odottaa tamperelaisilta kovaa haastetta.  

– TPV:llä on kovia ja kokeneita pelimiehiä tälle tasolle jokaiselle sektorille. Joukkueessa on kova rutiinitaso ja valtaosalla pelaajista on alla Ykkösen pelejä. 3-0-tulos jopa ehkä vähän mairitteli TamU:a. TPV on mielenkiintoinen sekoitus kokeneita ja nuoria pelimiehiä, ja on sarjan mittapuulla yksi kovimmista joukkueista.  

Hakanen näki HJS:n cup-avauksessa paljon hyvää.   

– Meidän energiamme ja liikkeemme oli hyvää, ja ensimmäinen juttu mitä haluamme on, että saamme siirrettyä aggressiiivisuuden ja vauhdin harjoituskentältä peliin. Pelivalmius oli hyvällä tasolla viime viikonloppuna.  

– Olemme viikon aikana käyneet läpi omia asioitamme ja tavoitteenamme on kehittää taas omaa peliämme eteenpäin pienin askelin. Teemme pieniä viilauksia omaan peliimme vastustaja huomioiden, mietimme vähän erilaista tapaa puolustaa ja sitä mitä se meiltä vaatii. Se on sitä jatkuvaa uusien tapojen oppimista, mikä samalla monipuolistaa peliämme, Hakanen kertoo.  

HJS:n kokoonpanoon tulee pieniä viilauksia viikon takaiseen verrattuna.  

– Muutama pelaaja pelaa A-junioreiden SM-karsintaa, koska A-junioreiden SM-sarjapaikka on meille pelaajakehityksen kannalta tärkeä päämäärä, jotta pelaajat saavat pelattua isoja minuutteja oman tasonsa mukaan tulevalla kaudella. Pari pelaajaa olemme yrittäneet rekisteröidä viime hetkellä ennen kuin toimistot menivät kiinni, niitä varmistuksia vielä odottelemme, Hakanen sanoo.  

HJS – TPV sunnuntaina 2.2. kello 20.15 Säästöpankki-areenalla. Liput otteluun 8 euroa, HJS-jäsenet ja alle 16-vuotiaat ilmaiseksi. HJS-kausikorteilla sisäänpääsy myös cup-otteluihin. Kausikortteja on mahdollisuus ostaa myös ottelutapahtumissa 50 euron hintaan. 

Artikkelikuva: Riku Hasari