HJS kauden 2014-2015 päättäjäiset


HJS, kauden 2014-2015 päättäjäiset

Kauden 2014- 2015 HJS-päättäjäisiä vietettiin juhlallisissa merkeissä Elenia-Areenalla 30.10.2015.

Kiitosta saaneessa tilaisuudessa esiintyivät pianisti Katja Munter ja nuori laulajalupaus Neea Autio. Juontajina toimivat muista vuosista poiketen juniorit, sillä lavalla tapahtumaa juonsivat Emmi Viljanen ja Jonna Pohjonen. Katsomojuontajana toimi Aatu Veikkola. Junioreiden tukena toiminut Kai Savonniemi avasi tilaisuuden Aatun kanssa keskustelemalla mm. siitä että päättäjäiset ovat ikään kuin vappu, juhla jossa juhlitaan vuoden aikana tehtyä kovaa työtä ja siitä saatuja tuloksia.

HJS toiminnanjohtajan Ville Dahlmanin lämpimät avaussanat avasivat tilaisuuden virallisesti. Dahlman totesi, että myös päättäjäistilaisuudessa, kuten muissakin viimeaikaisissa HJS tilaisuuksissa on ollut positiivinen haaste, paljon ihmisiä. Nytkin (yltiö optimistisena) oli junioreille ja heidän perheilleen varattu noin 700 paikkaa, jotka kaikki täyttyivät. Tämä kertoo innostuksesta ja aktiivisuudesta lajia ja seuraa kohtaan, tästä on hyvä jatkaa.

Moni kuunteli hiiren hiljaa, kun Kai Savonniemi juonsi laulaja Neea Aution laulamaan Johanna Kurkelan laulun ”Tuo se mulle”. Kun vain uskaltaa ja luottaa itseensä, niin palkinnot odottavat ketä tahansa.

HJS on matkalla kohti unelmia- mikään ei ole mahdotonta!


”Maailma on suuri, on paljon piilossa. Ei ole olemassa mitään mahdotonta. Kun vain uskaltaa aukoo ovia ja myöntää se, mitä on niiden takana. Kun sä löydät sateenkaaren, tuo se mulle tuo se mulle. Meren helmen tai sadun saaren tuo se mulle.”


Tilaisuudessa palkittiin jalkapallon leikkimaailma-ikäisissä joukkueiden vuoden kehittynein pelaaja, vuoden ahkerin harjoittelija, sekä tsemppari. Kaverimaailman joukkueissa palkinnot jaettiin joukkueiden arvokkaimmalle, yritteliäimmälle ja kehittyneimmälle pelaajalle

Joukkuekohtaisten palkintojen, sekä taitomerkkien lisäksi jaettiin arvokkaat palkinnot henkilöille jotka ovat menestyneet tai toimineet ansiokkaasti kauden aikana. Myös pitkäaikaisesta seuratyöstä jaettiin tällä kertaa palkinnot.


HJS:n palkitsemat henkilöt

Vuoden tyttöpelaaja

Saana Tuomala

Piirin taitotapahtuman ykkönen keväällä, Piirinjoukkueen kapteenistossa. Halu kehittyä yksilötasolla sekä joukkuepelitaidoissa. Halu kehittää fyysisiä ominaisuuksia. Kova harjoittelumotivaatio, omistautuminen joukkueelle ja intohimoinen suhde lajiin.


Vuoden nappulapelaaja

Sara Haapala

Intohimoinen harjoittelija jolla sykkii jo nyt suuri jalkapallosydän. Peleissä asenne 110% kovassa tekemisessä. Taidot ovat kehittymässä kovan työnteon myötä huikealle tasolle, josta esimerkkinä taitokisojen piirinmestaruus ja pääsy AC Milaniin leirille. Kovasta tekemisestä huolimatta hymy on herkässä ja hän auttaa mielellään kanssapelaajiaan asiassa kuin asiassa.


Vuoden poikapelaaja

Lauri Kesti

D-Akatemia SM taitokilpailujen kultamitalisti, Minipiiricupin Tampereen piirin paras pelaaja, Helsinki Cupin paras pelaaja.


Vuoden taitopelaaja

Lauri Kesti

SM taitokilpailujen kultamitalisti


FC HML Oldboys – Tulevaisuuden pelaaja

Vilppu Leinonen


Pyyteettömän pysti

Toni Hämäläinen, D13 Sininen

Pitkäaikainen toiminta joukkueen valmennuksessa


Vuoden valmentaja

D13 Valkoinen Valmennustiimi

Jukka Kortesniemi, Marko Yli-Heikuri, Jukka Janhunen

Erinomaista tiimityöskentelyä.


Vuoden Joukkueenjohtaja

Ari Partanen

Omistautunut, organisointikykyinen ja tarkka joukkueenjohtaja.


Vuoden Huoltaja

Susan Nurminen

Huoltaja joka perinteisen laastarin sijaan tarjoaa myös henkistä tukea. Havainnoi joukkueen ryhmädynamiikkaa, ja pelaajia yksilötasolla. On valmennuksen arvokas tuki kehittäen taustalla muun muassa joukkueen ryhmäytymistä.


Vuoden erityismaininta

Henna ja Janne Heinonen

Tunteja säästämättä loistavaa panosta seuratyössä.


Vuoden Napero-ohjaaja

Teemu Juntunen, 08 Timanttitytöt.

Innostava ja innostunut ohjaaja, tapahtumissa hyvä henki ja opastava ote tyttönaperoihin.


Pitkäaikaisesta seuratyöstä palkinnon saivat

  • Markku Suomalainen
  • Pasi Nikkilä
  • Timo Salo
  • Heikki Hartikka
  • Toni Hämäläinen
  • Pasi Luukkainen