HJS Kesä 2020 käynnistyy 1.6.2020!

Hämeenlinnan Jalkapalloseura järjestää jälleen monipuolista liikuntaan ja jalkapallotoimintaa tulevana kesänä! Tule rohkeasti mukaan vaikkapa kaverisi kanssa nauttimaan hienosta lajista, etkä tarvitse aikaisempaa kokemusta jalkapallosta vaan kaikki halukkaat voivat tulla mukaan!

Kaikissa HJS:n toimintaryhmissä on kahden viikon tutustumistakuu, eli voit rauhassa kokeilla ensin toimintaa ja päättää jatkosta vasta sen jälkeen!


TÄRKEÄÄ TIETOA!

Elämme koko yhteiskunnassa poikkeustilassa, joten meidän kaikkien tulee sopeuttaa elämää ja harrastustoimintaa vallitseviin olosuhteisiin. HJS Kesä 2020 käynnistetään siinä vaiheessa, kun se on mahdollista. Päätökset toiminnan aloittamisesta perustuvat täysin Valtioneuvoston ja Suomen Palloliiton voimassa oleviin ohjeisiin. Kaikki päätöksemme perustuvat lisäksi jäsenistömme terveyden varmistamiseen, riskittömyyteen sekä turvallisuuteen.

HJS:n hallituksen linjauksen mukaisesti HJS Kesän 2020 markkinointia ja ilmoittautumisia jatketaan normaalisti. Vallitsevan tilanteen johdosta ilmoittautuminen on luonnollisesti tässä vaiheessa kaikilta osin ennakkoilmoittautuminen, ja se voidaan peruuttaa ilmoittajan toimesta kuluttomasti ennen kyseisen toiminnan aloittamista.

HJS lähettää kaikille ilmoittautuneille erillisen vahvistuspyynnön vasta sen jälkeen, kun on täysin varmaa tietoa toiminnan aloittamisesta ja järjestämisestä. Lisäksi vasta tässä yhteydessä saatte myös kesätoiminnon päivitetyt maksutiedot itsellenne.


HJS Kesätoiminnot 2020:


HJS Kesänaperot
Naperofutis on tarkoitettu kaikille vuonna 2013 tai myöhemmin syntyneille lapsille aikaisemmasta liikuntataustasta riippumatta. Tule rohkeasti mukaan nauttimaan monipuolisesta liikunnasta sekä opettelemaan jalkapallon alkeita. Jos haluat harjoitella enemmän, sekin onnistuu Naperotaitokoulussa!

Nuorimmissa naperoryhmissä (2015 syntyneet ja nuoremmat) totutellaan ryhmässä liikkumista turvallisesti oman vanhemman kanssa, kun taas kaksi vanhempaa ikäluokkaa (2013-2014 syntyneet) alkavat jo harjoittelemaan ryhmässä toimimista ilman vanhempaa. Kesänaperotoimintaa järjestetään 25.5.-26.9.2020 välisenä aikana.

Päivitys (8.5.2020)! Koronavirusepidemian ja poikkeusolojen johdosta HJS Kesänaperot alkaa maanantaina 8.6.2020 alkavalla viikolla!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan


HJS Kesäfutis
Kesäfutis on tarkoitettu jalkapallouransa alkutaipaleella oleville tai vain kesäharrastusta hakeville vuonna 2012 ja aiemmin syntyneille tytöille ja pojille. Kesäfutis kausi alkaa maanantaina 25.5. alkavalla viikolla ja päättyy 27.9.2020. Harjoituksia järjestetään kaksi kertaa viikossa.

Päivitys (8.5.2020)! Koronavirusepidemian ja poikkeusolojen johdosta HJS Kesäfutis alkaa maanantaina 8.6.2020 alkavalla viikolla!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan


HJS Kesäleirit
Suositut kesäleirit järjestetään 2013–2007 syntyneille tytöille ja pojille. Vietä kesän hauskimmat leiripäivät vaikkapa kaverisi kanssa monipuolisen liikunnan ja tietysti futiksen parissa Hämeenlinnan Jalkapalloseuran järjestämällä futis- ja liikuntaleirillä.

Päivitys (8.5.2020)! HJS Kesäleirit järjestetään alla olevilla viikoilla suunnitelmien mukaisesti.

Osallistuminen on mahdollista joko yhdelle, kahdelle tai kaikille kolmelle leiriviikolle, valitse vapaasti:
Viikko 1: 1.-5.6.2020
Viikko 2: 8.-12.6.2020
Viikko 3: 3.-7.8.2020

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan


Lämpimästi tervetuloa mukaan HJS Kesään!

Lisätietoja:
toimisto@hjs.fi
045 120 5771