HJS kohtaa Hongan


HJS:n miesten taistelu Kakkosen sarjapaikasta jatkuu lauantaina Kaurialassa, kun vastaan asettuu FC Honka Akatemia. HJS tarvitsee kipeästi pisteitä, sillä joukkue majailee tällä hetkellä oman lohkonsa viimeisenä kuudella pisteellä. Eroa putoamisviivaan on kuusi pistettä. B-lohkoa johtaa SalPa, joka on hävinnyt 12 ottelustaan vasta yhden.

Vierasjoukkue FC Honka Akatemia on sarjassa neljäntenä seitsemän pistettä kärkeä jäljessä. Joukkueen hyvästä hyökkäyspelistä kertoo 24 tehtyä maalia. Hongan vaarallisin hyökkääjä on tällä kaudella ollu Ville Kiiski, joka on ehtinyt pöllyttää vastustajan maaliverkkoja kahdeksan kertaa. HJS palaa nyt parin viikon kesätauolta, mutta Honka pelasi jos tauon jälkeen ensimmäisen ottelun viime maanantaina, jolloin se otti 2-1 kotivoiton porilaisesta FC Jazzista.

HJS:llä jäi varmasti hampaankoloon ensimmäisestä Honka-ottelusta, sillä tuolloin Espoossa ottelu päättyi Hongan murskaavaan 6-2 -kotivoittoon. HJS on peluuttanut viime otteluissa kärjessä hieman uutta miehitystä ja varsinkin nuori Santeri Stenius on esiintynyt pirteästi. Nyt Steniuksen ja muiden valkopaitojen maaleja tarvitaan, jotta kiri kohti sarjapaikan säilyttämistä saataisiin aikaiseksi. Ottelu alkaa Kaurialassa lauantaina klo 17.00. Tervetuloa!