HJS kohtaa kärkiottelussa PS-44:n


Helatorstaina pelataan hämeenlinnalaisen jalkapallon kannalta isoista asioista. Kolmosen kärkitaistelussa iskevät yhteen sarjan kuumimmat joukkueet HJS ja PS-44 Valkeakoskelta. Vaikka sarja on vasta alkuvaiheessa tässä ottelussa haetaan jo asetelmia kärkijoukkueiden kesken ja kyseessä onkin todellinen kuuden pisteen ottelu. Peli ajoittuu mukavasti helatorstaille, sää suosii ja molemmat joukkueet ovat iskussa – odotettavissa on hieno jalkapallo-ottelu.

HJS on klaarannut omat ottelunsa Kolmosessa todella tyylikkäästi. Viidestä ottelusta on tullut yhtä monta voittoa ja omiin on mennyt vasta yksi maali. HJS:n valmentaja Lauri Hakanen antoi pyyhkeitä omilleen viime kotipelin jälkeen ja piti huolen siitä, että turhaan hyvänolon tunteeseen ei valkopaitojen joukkue sorru. HJS on viidessä ensimmäisessä ottelussaan kohdannut etukäteen heikompia vastustajia ja nyt torstaina nähdään HJS:n taso, kun vastaan asettuu yksi sarjan selvistä ennakkosuosikeista.

Pallosepot on aloittanut kautensa niin ikään väkevästi. Viidestä ottelusta joukkue on napsinut viisi voittoa ja maaliero on murskaava 27-3. Joukkueen ja koko sarjan paras maalintekijä on ollut hämeenlinnalaisille tuttu kasvo, Jonni Thusberg. Viimeksi Härmää edustanut hyökkääjä on paukuttanut peräti seitsemän osumaa. Thusberg varmasti janoaa maaleja myös torstaina ja tämän miehen kanssa HJS:n puolustuksen pitää olla erityisen tarkkana.

HJS vs. PS-44 alkaa Pullerin Meijerin kentällä torstaina klo 16.00. Otteluisäntänä toimii Pekolan Liikenne. Tervetuloa!

Kuva: Ari Kedonperä