HJS kohtaa Pallosepot perjantaina


Tampereen piirin jalkapallon Kolmosen loppusuora on alkanut. Kisaa johtaa rinnan mitalla koko matkan vahvasti kärjen tuntumassa porhaltanut Hämeenlinnan Jalkapalloseura. Kisa on tasainen, sillä kolmen pisteen päässä niskaan hengittää sarjan ennakkosuosikki Ilves-Kissat. Hämeenlinnan jalkapalloylpeys on hävinnyt koko kauden aikana ainoastaan kolme ottelua. Kaksi näistä on tullut harmittavasti paikallisvastustaja Härmää vastaan. Viime perjantaina ”vihreä vihollinen” oli parempi niukasti 2-1. Nyt on siis aika palata voittojen tielle.

Perjantain vierailija PS-44 on sarjassa kolmantena ja se on pelannut vahvan kauden. 19 ottelusta joukkue on napannut tusinan verran kolmen pisteen voittoja. Edellisen kerran HJS ja PS-44 kohtasivat kesäkuussa Valkeakoskella. Tuolloin HJS oli vahvempi ja otti 0-2 –voiton vieraissa. Tuolloin HJS:n voittomaalin iski ottelun alkuminuuteilla Juuso Huhtapelto, joka on sopivasti toipumassa pohjevammastaan ja valmiina iskemään osumia myös tulevassa kotiottelussa. Valmentaja Lauri Hakanen joutuu tekemään muutoksia HJS:n keskikentälle, sillä kapteeni Otto Ojala kärsii pelikieltoa Härmä-pelin punaisen kortin vuoksi.

Ottelu alkaa Kaurialassa perjantaina klo 19.00. Tapahtumaan on tuttuun tyyliin vapaa pääsy. Tervetuloa kannustamaan HJS voittoon!