HJS Kohtaa PoPan Region´s Cupin 2.kierroksella


Region´s Cupin 2.kierros on arvottu ja arvonnan tuloksena HJS matkaa länsirannikolle, jossa vastaan asettuu Porin Palloilijat. Ottelu on pelattava 5.5. mennessä ja cupin 3.kierros arvotaan 7.5.

PoPa pelaa alkavalla kaudella Länsi-Suomen Vitosessa. Perinteinen porilaisseura on pelannut aiemmin mm Ykkösessä, jolloin seuran omistajana ja urheilutoimenjohtajana toimi Suomen maajoukkueen pitkäaikainen hyökkääjä Antti Sumiala.

Mikä on Region´s Cup?

Regions Cup on kolmosdivisoonan ja sitä alempien sarjojen cup, jossa pelataan tulos tai ulos -periaattella. Häviäjä putoaa pelistä pois ja voittaja jatkaa seuraavalle kierrokselle. Jos ottelun varsinainen peliaika päättyy tasalukemiin, ammutaan rangaistuspotkukilpailu. Koko Suomen Regions Cupin voittajalle on luvassa 5000 euron rahapalkinnon lisäksi paikka Eurooppaan UEFAn Regions Cupiin. Viime vuonna Kaarinan Pojat haki kokemuksia Ukrainasta, kun se pääsi vuoden 2017 Suomen Regions Cupin voittajana mukaan UEFAn Regions Cupin lohkovaiheeseen. Tänä vuonna kilpailuun osallistuu Suomessa 101 joukkuetta.

Tampereen Piirin joukkueiden ottelut 2.kierroksella
  • TPS/2 – FJK
  • Nops – Janpa
  • Popa – HJS

Otteluparien voitajat etenevät 32 parhaan joukkoon Cupissa