HJS kohtaa sunnuntaina Tampereen Peli-Toverit


Kolmosen kärkipaikalla porskuttava Hämeenlinnan Jalkapalloseuran miesten edustusjoukkue kohtaa sunnuntai-iltana Tampereen Pelitoverit Kaurialan kotikentällä. Tamperelaiset taistelevat sarjan keskikastissa, kasassa on 14 ottelusta 17 pistettä. Viime aikoina TP-T:n taival on ollut nihkeä, sillä joukkueen viimeisestä voitosta on kulunut jo peräti kaksi kuukautta. Kesäkuun PJK-voiton jälkeen TP-T on saalistanut vain yhden tasapelin ja kokenut neljä tappiota.

HJS:n osalta tilanne on herkullinen. Voitolla hämeenlinnalaiset nousisivat 37 sarjapisteeseen, jolloin eroa toisena olevaan Pallo-Sepot 44:n olisi viisi pistettä. Sarjan toisena aiemmin ollut NoPS hävisi torstaina Härmälle niukasti 1-0 ja tämä auttoi HJS:n tilannetta kärkikahinoissa. HJS-leirissä kuitenkin tiedetään, että tässä sarjassa ei sovi mennä asioiden edelle. Sarjaa on jäljellä vielä kahdeksan kierrosta, joten sijoitukset tulevat muuttumaan. HJS:n ja TP-T:n ensimmäisessä kohtaamisessa toukokuussa HJS otti niukan 0-1 -vierasvoiton Markus Joenmäen maalilla.

Ottelu alkaa sunnuntaina 13.8. klo 19.00 Kaurialan olympiastadionilla. Viime ottelussa yleisöä oli mukavasti yli 300 henkeä. HJS:n hyvät otteet ovat kiirineet paikallisten urheilunystävien korviin ja sunnuntaiksi Kaurialaan odotetaan peräti yli 500 hengen yleisöä. Tervetuloa!

Artikkelikuva: Video Hasari / Riku Hasari