HJS kohtaa tänään PJK:n Meijerin kentällä


Pe 26.5. klo 19.00 HJS – PJK @Meijerin kenttä

Kuu kiurusta kesään, västäräkistä vähäsen ja niin edelleen. Tampereen piirin Kolmosta on ehditty pelata viisi täyttä kierrosta, koivuihin on tullut lehtiä ja nyt on toivoa, että tulevassa kotipelissä myös katsojat voisivat tarjeta Pullerilla ilman pitkiä kalsareita. Hämeenlinnan Jalkapalloseuran miesten edustusjoukkue on selvinnyt kylmän kevään otteluista mallikkaasti. Tilillä on neljä voittoa viidestä ottelusta. 26 ottelun voittoputki Nelosessa ja Kolmosessa katkesi viime perjantaina, kun HJS koki 1-0 tappion Sääksjärven Loiskeen vieraana. HJS:n kokenut keskikentän työmyyrä Mikko Kalervo vakuuttaa, että Sääksjärven työtapaturma on nollattu.

-Treeneissä tappiopeli on purettu ja analysoitu. Joukkueella on kova motivaatio ja näyttämisen halu. Nyt on aika palata voittojen tielle, Kalervo toteaa.

Vierasjoukkue Pirkkalan Jalkapalloklubin kausi on ollut haastava. Viidestä ottelusta joukkue on pystynyt voittamaan vasta yhden. Viime perjantaina joukkue otti pahan selkäsaunan kivikovalta Ilves-Kissoilta lukemin 0-6. Helppoja pisteitä HJS:n on silti turha odottaa. Luvassa on kova vääntö, jossa armoa ei anneta, eikä sitä pyydetä.

Ottelu pelataan tänään 26.5. Pullerin Meijerin tekonurmella klo 19.00. Otteluun on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Ottelun kulkua voi seurata myös ottelun sähköisestä pöytäkirjasta.
Artikkelikuva: Video Hasari