HJS mukana Kannusta mua- kampanjassa


Kannustamua- kampanja

HJS on ilmoittautunut mukaan Suomen Palloliiton Helsingin piirin aloittamaan Kannustamuakampanjaan, johon voivat osallistua seurat, joukkueet ja turnaukset, yksittäiset pelaajat, vanhemmat, tuomarit – Ihan kaikki ihmiset, jotka kokevat, että hyvä fiilis ja hyvä käytös ovat teemoja, joita haluaa tukea.

Haastammekin siis kaikki HJS-joukkueet, – juniorit, – vanhemmat, – toimihenkilöt tai muutoin toiminnassamme mukana olevat mukaan tähän hyväntuuliseen kampanjaan.

Helpoiten mukaan voi hypätä ottamalla positiivisia futiskuvia ja jakamalla ne  sosiaalisessa mediassa #kannustamua– aihetunnisteella varustettuna. Voit lähettää kuvia tai lyhyitä videoita myös Kai Savonniemelle ( yhteystiedot alla ).

Joukkueet voivat osallistua myös kampanjan viikkokilpailuihin Instagramissa. Parhaiten näistä pysyy ajan tasalla seuraamalla käyttäjää @kannustamua Instagram-palvelussa.

Kampanjan Materiaalit-sivulla on aineistoa, jota voi tulostaa ja käyttää mukana omissa kuvissa ja videoissa. HJS:n toimistolta on myös noudettavissa valmista kampanjaan liittyvää materiaalia jaettavaksi esimerkiksi pelitapahtumien yhteydessä.

Kampaanjaan osallistumiseksi  riittää hyvin myös se, että kannustaa joukkueita pelitapahtumissa  ja  on mukana positiivisella mielellä. Katsomo kannustaa ja valmennus ohjaa.


Miksi HJS halusi mukaan ?

Kannustamua-kampanja sopii hyvin HJS:n arvoihin ja valmennusfilosofiaan, sillä jo vuosia on seurassamme puhuttu ja kirjoitettu pallollisen pelaajan ohjaamisen nollatoleranssista. Kannustamua- kampanja mukailee hyvin seuramme ja käytössä olevaa linjaa, jonka vuoksi tässäkin kampanjassa mukana oleminen on luontaista seuramme jokapäiväisessä toiminnassa.


Lisätietoa kampanjasta

Kampanjan nettisivut, materiaalit jne. löydät täältä:

http://www.palloliitto.fi/helsinki/kannusta-mua-kampanja

Kannustamua- kampanjan HJS-vastaava:

Kai Savonniemi
GSM: 050 412 3002
email: savonniemi.kai@gmail.com