HJS murskasi PJK:n vieraissa!


Kolmosen sarjakärjessä porskuttava HJS kohtasi vieraskentällä Pirkanmaan Jalkapalloklubin perjantai-iltana. Vierasjoukkue HJS oli odotetun vahva ja otti murskaavan 0-6 -voiton ja jatkaa sarjan ykköspaikalla kuuden pisteen erolla I-Kissoihin. PJK on pystynyt voittamaan tällä kaudella vasta kahdesti ja nyt joukkue putosi sarjassa viimeiseksi, kun JanPa haki vierasvoiton Loiskeesta lukemin 1-2.

HJS:n ehdoton vahvuus tällä kaudella on ollut joukkueen kyky ratkoa pelejä laajalla rintamalla. Tänään tuo kaava toistui, kun tilastoihin merkittiin peräti kuusi eri maalintekijää. Ottelun avausmaalia saatiin odottaa yli puoli tuntia. Vierasjoukkue HJS:n päästi piinasta myös viime ottelussa maalintekoon ehtinyt luottotoppari Matias Cavén. Ennen taukoa Jesse Nirkko lisäsi HJS:n kahden maalin johtoon kauniilla vapaapotkullaan ja loppupeli olikin täydellistä vierasjoukkueen näytöstä. Toisella jaksolla nähtiin vielä neljä eri maalintekijää. PJK:n verkkoa heiluttivat Eetu Tapanainen, Lauri Hakanen, Niko Mikkonen sekä Eppu Kallio. Nirkolle ja Hakaselle maalit olivat tämän kauden ensimmäiset. HJS:n tasaisuudesta ja laadukkaasta pelaajamateriaalista kertoo se, että tällä kaudella peräti 15 pelaajaa on saanut nimensä Kolmosen maalintekotilastoon.

PJK-HJS 0-6 (0-2)

34´ 0-1 Matias Cavén
41´ 0-2 Jesse Nirkko
46´ 0-3 Eetu Tapanainen
52´ 0-4 Lauri Hakanen
60´ 0-5 Niko Mikkonen
82´ 0-6 Eppu Kallio

Kolmosta on nyt pelattu 17 sarjakierrosta ja jäljellä on viisi ottelua. HJS:n loppukauden ohjelma on varsin haasteellinen, sillä loppukierroksilla se kohtaa kuudesta kärkijoukkueesta neljä. Seuraava mahdollisuus pistetilin kartuttamiseen on ensi perjantaina, kun HJS kohtaa kotikentällään Tampereen Kisatoverit. Ottelu alkaa Kaurialassa perjantaina klo 19.00. Otteluun on tuttuun tyyliin vapaa pääsy. Tervetuloa!

Ottelun pöytäkirja
Artikkelikuva: Video Hasari / Riku Hasari