HJS saa vastaansa NoPSin Kolmosen kärkiottelussa


HJS:n miesten edustusjoukkue on suoriutunut alkukauden peleistä erinomaisesti. Yhdeksän pelatun kierroksen jälkeen saldona on seitsemän voittoa maalieron ollessa 19-6. Keskiviikkona joukkueella on edessään todellinen tulikoe, kun Meijerin kentälle astelee sarjakärki Nokian Palloseura.

Nokialaiset eivät ole hävinneet tällä kaudella vielä kertaakaan. Seitsemän voiton lisäksi joukkue on pelannut kahdesti tasan. Vahvasta hyökkäyspelistä kertoo joukkueen tekemät 24 maalia tämän kauden otteluissa. Eniten vastustajan maaliverkkoa on pöllyttänyt Joona-Petteri Valkama, joka on onnistunut maalinteossa seitsemän kertaa. Valkaman lisäksi neljä kertaa tällä kaudella osunut Pekka Äijälä on pelaaja, jota HJS-puolustuksen on tarkkailtava erityisellä intensiteetillä.

HJS lähtee hyvillä mielin tulevaan kärkikamppailuun. Joukkue ei jäänyt murehtimaan paikallisderbyssä tullutta tappiota Härmälle, vaan palasi voittojen tielle viime viikolla vakuuttavalla 0-2 -vierasvoitolla Valkeakosken Pallo-Sepoista. Tuossa ottelussa hämeenlinnalaisten voittomaalista vastasi Juuso Huhtapelto, joka on päässyt hyvään vireeseen viime otteluissa. Alkukaudella tämän Tervakosken Padon kasvatin ruuti oli hieman märkää, mutta sen jälkeen verkko on heilunut kolmesti. Tämän lisäksi mies on järjestänyt pelikavereilleen tukun laatupaikkoja, joista muun muassa Eetu Tapanainen on päässyt viimeistelemään.

Kolmosen kärkiottelu pelataan Pullerin Meijerin kentällä keskiviikkona 21.6. klo 19.00. Otteluun on vapaa pääsy. Tervetuloa!