HJS tähyää Eurooppaan – Regions Cup alkaa sunnuntaina


HJS:n edustusjoukkueen kevään pelit jatkuvat sunnuntaina mielenkiintoisella ottelulla. HJS aloittaa taipaleen Regions Cupissa ja vastassa on tulevalla kaudella 5. divisioonaa pelaava Mäntän Valo.

Regions Cup on kolmosdivisoonan ja sitä alempien sarjojen cup, jossa pelataan tulos tai ulos -periaattella. Häviäjä putoaa pelistä pois ja voittaja jatkaa seuraavalle kierrokselle. Jos ottelun varsinainen peliaika päättyy tasalukemiin, ammutaan rangaistuspotkukilpailu. Koko Suomen Regions Cupin voittajalle on luvassa 5000 euron rahapalkinnon lisäksi paikka Eurooppaan UEFAn Regions Cupiin. Viime vuonna Kaarinan Pojat haki kokemuksia Ukrainasta, kun se pääsi vuoden 2017 Suomen Regions Cupin voittajana mukaan UEFAn Regions Cupin lohkovaiheeseen. Tänä vuonna kilpailuun osallistuu Suomessa 101 joukkuetta.

HJS lähtee otteluun selvänä suosikkina, mutta on oletettavaa, että Säästöpankki Areenan pienellä kentällä Valo pystyy ainakin ensimmäisellä jaksolla kiusaamaan valkopaitoja. HJS on esiintynyt varsin pirteästi talven harjoitusotteluissa ja uusi 3-4-3 -ryhmitys on toiminut ajoittain mallikkaasti. Joukkue on kuitenkin uuden tilanteen edessä, kun sunnuntaina pelataan jatkopaikasta ja hartioilla painaa suosikin viitta. Sunnuntaina kotijoukkueen valmennuksesta vastaa Teuvo Palkki, kun vastuuvalmentaja Lauri Hakanen latailee akkuja Lapin lumilla.

HJS vs Mäntän Valo pelataan Säästöpankki Areenalla sunnuntaina alkaen klo 20.15. Lippujen hinta on 5€ ja kaikki HJS:n jäsenet pääsevät peliin ilmaiseksi. Hallin kahvio palvelee yleisöä klo 19.30 alkaen. Tervetuloa!