HJS takaisin voittojen tielle


HJS palasi voittojen tielle voittamalla TKT:n Kaurialan hyväkuntoisella nurmella maalein 4-0 (2-0). Kotijoukkueen maaleista vastasivat Miika Paussu, Juuso Huhtapelto, Santeri Stenius ja Valtteri Kaarna.

Voiton myötä HJS on hyvissä asemissa sarjan kärjessä seitsemän pisteen erolla, kun sarjaa on pelaamatta kuusi ottelua. Seuraavaksi HJS kohtaa ensi viikon perjantaina vierasottelussa Valkeakoskella oivan syysvireen löytäneen Pallo-Sepot. Ottelu alkaa Apian kentällä kello 18.30.

Valmentaja Hakasen kommentit ottelusta

– Aloitettiin peli terävillä jaloilla ja saatiin heti hyvin pureva prässi päälle. Yläalueen pelaajat tekivät kovasti töitä ja painoivat vastustajan pelin avaamisen ahtaalle. Vastaavasti keskikentän ja puolustuslinjan toiminta oli myös jämäkkää ja pallonriistoja saatiin iso määrä keskialuella. Näistä saatiin myös muutama hyvä nopea hyökkäys palkinnoksi. Hitaan rakentelun kautta löydettiin myös mainiosti tiloja kentällä, jota kautta hyökkääminen oli tänään varsin monipuolista.

– Ekan jakson maalit tulivat oikeastaan aika selkeistä tämän päivän painopisteistä. Ensin nopea hyökkäys selustaan ja toinen nätillä hyökkäysalueen kombinaatiolla, jolla päästiin toppareiden ohi keskeltä.

– Toisella jaksolla pysyttiin ekaa jaksoa enemmän pitkiin hyökkäyksiin, jotka olivat myrkkyä vastustajalle. Välimatkat pitenivät ja pääsimme enemmän haastamaan viimeistä linjaa lähellä maalia. Pari komeaa maalia myös toiselle jaksolle hyvän hyökkäyspelaamisen palkinnoksi.

– Erityisen iloinen olen tämän päivän puolustuspelistä – yhtä nukahdusta lukuunottamatta pidettiin vastustaja käytännössä vailla paikkoja ja mahdollisuutta maalintekoon. Puolustuspeli kokonaisuutena oli aggressiivista ja liikuimme hyvin joukkueena. Hyvän, koko joukkueen puolustuspelin kautta hallittiin tänään kenttätapahtumia.

HJS:n maalit

1-0 Miika Paussu

2-0 Juuso Huhtapelto

3-0 Santeri Stenius

4-0 Valtteri Kaarna

HJS:n kokoonpano

Eero Viljanen (mv)

Paavo Ahola (c)

Lasse Kivinen

Giscard Mosamete

Timo Viljanen

Vilppu Leinonen (Eppu Kallio)

Miika Paussu (Otto Ojala)

Valtteri Kaarna

Ossi Lehtonen (Aleksi Latvanen)

Santeri Stenius (Eetu Tapanainen)

Juuso Huhtapelto (Mikko Kalervo)

 

Seuraava ottelu

HJS kohtaa vierasottelussa perjantaina 23.8. Valkeakoskella Pallo-Sepot kello 18.30 alkavassa ottelussa.

Seuraava kotiottelu on perjantaina 30.8. kun Kaurialan sametille saapuu vieraaksi sarjanousija PP-70 Tampereelta.