HJS tasapeliin FC Hakan kanssa


Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue aloitti kauteen valmistavat harjoitusottelut pelaamalla 2-2 (0-0) tasapelin perjantai-iltana Säästöpankki Areenalla Veikkausliigaan nousseen FC Hakan kanssa. Runsaslukuinen Säästöpankki Areenan yleisö näki agressiivisesti prässänneen kotijoukkueen, joka laittoi Ykkösen näytöstyyliin voittaneen Hakan pelinavaamisen ja rakentelun paikoin todella ahtaalle.

HJS:n maaleista vastasivat testijaksolla oleva Jan-Erik Isosomppi ja ensimmäisen pelinsä miesten tasolla pelannut 2004-syntynyt HJS juniori Simo Paakkanen.

Kotijoukkueen kokoonpanossa pelasi ottelussa useita testipelaajia, jotka jättivät itsestään positiivisen kuvan päävalmentaja Lauri Hakaselle.

– Ajankohtaan ja vastustajan tasoon peilattuna meiltä oli erittäin ehjä suoritus. Saimme nähtyä myös testijaksolla olevat pelaajat tositoimissa laadukasta vastustajaa vastaan, sillä Haka tuli otteluun vahvalla kokoonpanolla.

– Joukkueen peli-ilmeeseen ja pelaajien ennakkoluulottomaan peliin olen erittäin tyytyväinen. Uudet pelaajat ovat tulleet vahvalla tekemisellä mukaan joukkueeseen ja nostaneet myös kilpailua pelipaikoista  arjessa. Meiltä puuttui vielä kokoonpanosta useita viime kauden runkopelaajia. Tästä on hyvä jatkaa lyhyen omatoimisen jakson jälkeen työntekoa joukkueena loppiaisen jälkeen.

Joukkueen rakentaminen hyvässä vauhdissa

HJS:n joukkueen rakentaminen on hyvällä mallilla jo joulukuussa ja uusia pelaajasopimuksia niin viime kauden runkopelaajien kanssa kuin uusienkin pelaajien kanssa julkaistaan jo joulukuun lopun ja tammikuun aikana.

Julkaistut sopimukset ja viime kaudesta jatkuneet sopimukset:

Paavo Ahola
Giscard Mosamete
Valtteri Kaarna
Santeri Stenius
Eero Lamberg
Valtteri Lähde
Ossi Lehtonen
Miika Paussu
Lasse Kivinen
Mikko Kalervo
Elmeri Supperi
Gaaid Abdi

HJS:n kokoonpano

Eero Viljanen (MV)
Paavo Ahola (C)
Giscard Mosamete
Valtteri Paananen
Timo Viljanen
Gaaid Abdi
Prince Mokuma
Kasmir Arminen
Ossi Lehtonen
Joona Dyster
Arttu Raittinen

Vaihdosta kentälle:
Eero Lamberg
JP Lana
Miika Paussu
Simo Paakkanen
Lucas Leinonen
Lasse Kivinen
Juuso Kemppainen
Jan-Erik Isosomppi
Leevi Ahola

HJS:n maalit

1-1 Jan-Erik Isosomppi
2-1 Simo Paakkanen