HJS tasapeliin Valkeakoskella


Hämeenlinnan Jalkapalloseura pelasi 0-0 tasapelin Valkeakoskella perjantaina Pallo-Seppojen vieraana. Ottelun tulos tiivisti sarjan kärkeä entisestään kun sarjaa on pelaamatta viisi kierrosta.

Janpaa vastaan loistanut Eetu Tapanainen ajettiin kuumassa ottelussa Pallo-Seppoja vastaan ulos lisäajalla. Kuva: Ari Kedonperä

Päävalmentaja Hakasen kommentit ottelusta

– Lopputulos oli varmasti aika oikeutettu. Tasainen peli, jossa kummallakin oli hetkensä ja muutama tilanne, millä olisi voinut kääntää voiton itselleen.

– Ekalla jaksolla meidän hyökkääminen oli tosi hampaatonta. Ei päästy etenemään tavoitealueille kovin sujuvasti ja kun päästiin, tilanteita ei viety loppuun asti. Puolustuspeli toimi ihan hyvin, vaikka kotijoukkue koittikin kovasti lyödä painetta syvälle isoilla palloilla. Näissä olemme kehittyneet kauden aikana kyllä huimasti.

– Toisella jaksolla saimme luotua muutaman paikan lisää, mutta parhaat paikat kotijoukkueen sisukkaat puolustajat blokkasivat väljemmille vesille. Omassa päässä painetta tuli erikoistilanteiden muodossa, joita Sepot viljelivät heti keskiviivan tuntumasta.

– Pelissä oli tunnetta ja taistelua syksyn pelien mukaisesti loppuun saakka.

HJS:n kokoonpano

Eero Viljanen (MV)

Paavo Ahola (C)

Cisgard Mosamete

Lasse Kivinen

Vilppu Leinonen

Timo Viljanen

Lauri Hakanen

Miika Paussu

Gaaid Abdi

Santeri Stenius

Juuso Huhtapelto

Vaihdot

Eetu Tapanainen (Gaaid Abdi) 38 min

Mikko Kalervo (Juuso Huhtapelto) 58 min

Eppu Kallio (Vilppu Leinonen) 66 min

Aleksi Latvanen ( Santeri Stenius) 86 min

Vaihdossa koko ottelu: Valtteri Lähde, Otto Ojala, Lucas Leinonen

Seuraava ottelu