HJS tavoittelee jatkopaikkaa Suomen cupissa 


HJS matkustaa sunnuntai-iltana Tampere Unitedin vieraaksi tähtäimessään jatkopaikka Kakkosen cupissa. Ensimmäisen ottelunsa Ilveksen kakkosjoukkueelle numeroin 2-1 hävinnyt HJS tarvitsee vähintään kahden maalin voiton TamU:sta, joka puolestaan voitti Ilveksen viime sunnuntaina pelatussa ottelussa lukemin 2-0 tarraten tukevasti kiinni lohkovoitosta.  

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen kertoo, ettei kahden maalin voittoa huutava tilanne vaikuta hämeenlinnalaisten lähestymistapaan tulevaan otteluun.

– Ei meidän peliimme mitään kummallista tule. Pyrimme toteuttamaan niitä asioita, joita harjoittelemme ja pitämään kiinni niistä pelillisistä tavoitteista, joita meillä on. Pääsemme testaamaan, että pystymmekö omalla tekemisellämme horjuttamaan hyvää vastustajaa.

– Todella mielenkiintoinen peli on tulossa, koska siinä on panosta. Se antaa meille sauman oppia myös sitä puolta. Jos pelaamme viime pelin tasolla niin hyvä tulos on otettavissa, Hakanen kuvailee.

TamU on ollut alkuvuodesta erinomaisessa vireessä. Kakkosen kauteen valmistautuva joukkue on voittanut Ilveksen kakkosjoukkueen lisäksi myös Ykkösessä pelaavan FC KTP:n Kotkasta.

HJS on Ilvekselle kärsimänsä tappion lisäksi voittanut harjoitusotteluissaan Kolmosessa pelaavat Janakkalan Pallon ja Turun Palloseuran reservijoukkueen. Vahvaa tammikuun virettä on esittänyt Juuso Huhtapelto (kuvassa), joka on heiluttanut maaliverkkoja kaikissa tämän vuoden otteluissa.

Mikäli HJS onnistuu lohkovoiton nappaamisessa, etenee se kahdeksan Kakkosen joukkueen kesken pelattavaan pudotuspelivaiheeseen. Kahdella voitolla pudotuspelivaiheessa etenisi HJS varsinaiseen Suomen cupiin.

Tampereelle matkaavien HJS:n kannattajien on syytä ottaa huomioon poikkeuksellinen sisäänkäynti Pirkkahallissa viikonloppuna järjestettävän Asta Rakentaja –messujen vuoksi. Tarkemmat tiedot erikoisjärjestelyistä on luettavissa Tampere Unitedin nettisivuilta.

Kuva: Riku Hasari