HJS teki eroa Nopsiin 3-0 vierasvoitolla


Hämeenlinnan Jalkapalloseura jatkoi vakuuttavia otteitaan Tampereen piirin Kolmosessa kaatamalla sarjan kärkiottelussa Nokian Palloseuran vieraskentällä maalein 3-0. HJS:n maaleista vastasivat Juuso Huhtapelto, Valtteri Kaarna ja Prince Mokuma. Voiton myötä HJS johtaa sarjaa 10 kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä ja ensimmäisen tappionsa kärsineet nokialaiset ovat kolme pistettä HJS:n takana.

Kuumassa ottelussa päät pysyivät kylmänä

Päävalmentaja Lauri Hakanen oli luonnollisesti tyytyväinen oman joukkueen esitykseen kärkiottelussa. Paikoin kovaotteiseksi äityneessä ottelussa vierasjoukkue onnistui pitämään keskittymisen tekemisessä ja tämä näkyi Hakasen mukaan myös ottelun lopputuloksessa:

– Olen todella tyytyväinen joukkueen taktiseen kuriin ja sitoutumiseen valittuun taktiikkaan. Viikossa opittiin sillä osa-alueella paljon ja pelattiin erittäin fiksusti ja kurinalaisesti läpi ottelun. Puolustuspelin osalta erinomainen ottelu, varsinkin kahdelta alemmalta linjalta. Kärsivällistä ja huolellista toimintaa läpi ottelun ja pidettiin näin hyvä vastustaja käytännössä pois maalipaikoilta.

– Hyökkäyspäässä iskettiin vastustajan arkoihin paikkoihin ja laitettiin hyvin painetta sinne päätyyn. Vähän lisää pitkiä hyökkäyksiä olisi vielä kaivattu silloin, kun ei ollut mahdollisuutta murtautumiseen.

– Onnistuttiin kuitenkin kuumassa pelissä pitämään oma pää kylmänä ja focus pelissä. Olen todella ylpeä joukkueen tämän päivän esityksestä.

Erityisesti joukkueen puolustuspeli keräsi päävalmentajalta kehut ottelun tauottua:

– Toppareita ja laitapelaajilta huippusuoritus tänään, niin laadukasta oli meidän puolustaminen.

 

Kokenut Juuso Huhtapelto aloitti HJS:n maalinteon Nopsia vastaan.
Kuva: Riku Hasari

HJS:n maalit

0 – 1 Juuso Huhtapelto 23 min

0 – 2 Valtteri Kaarna 48 min

0 – 3 Prince Mokuma 79 min

HJS:n kokoonpano

Eero Viljanen (MV)

Paavo Ahola (C)

Cisgard Mosamete

Lasse Kivinen

Prince Mokuma

Valtteri Kaarna

Timo Viljanen

Vilppu Leinonen

Miika Paussu

Santeri Stenius

Juuso Huhtapelto

Vaihdot

Ossi Lehtonen (Miika Paussu) 73 min

Toivo Peltoniemi (Juuso Huhtapelto) 79 min

Otto Ojala (Valtteri Kaarna) 86 min

JP Tuomenoja (Santeri Stenius) 88 min

Lucas Leinonen (Timo Viljanen) 89 min

Ottelun pöytäkirja

https://www.palloliitto.fi/otteluseuranta/1226162

Seuraavaksi vastaan SIF Region´s cupissa

HJS on selvittänyt tiensä 16 parhaan joukkoon Region´s Cupissa ja kohtaa sunnuntaina Kaurialassa kello 18.00 Vaasan Kolmosessa pelaavan SIF:n. Hakasen mukaan joukkue on valmis myös uuteen kovaan otteluun jo lyhyelläkin palautumisajalla:

– Sunnuntain peliin suunnataan katseet huomenna kun tiedetään joukkueen terveystilanne. Mukava kohdata uusi vastustaja. Jatkopaikkaa jahdataan tietenkin ja uskon, että saadaan nälkäinen ja laadukas ryhmä jalkeille taas siihenkin matsiin.