HJS-TPV/2 Nelosen kärkikamppailussa Pullerilla!


Hämeenlinnan Jalkapalloseuran miesten edustusjoukkue on pelannut mainion alkukauden Tampereen piirin Nelosessa ollen sarjan kärkipaikalla 13 pelatun kierroksen jälkeen. HJS:lla on perjantaina edessään kauden tärkein ottelu, kun TPV:n kakkosjoukkue saapuu kärkikamppailuun Pullerille. Viime kaudella Kolmosesta pudonneen TPV:n kakkosjoukkueen tavoitteena on aiheuttaa kotijoukkueelle kauden ensimmäinen pistemenetys sekä samalla kuroa kiinni HJS:n 9 pisteen etumatkaa sarjataulukossa. Joukkueet ovat kohdanneet kauden aikana kertaalleen, kun HJS kävi kevätkierroksella hakemassa hienon 0-4 (0-1) vierasvoiton Tampereelta.

Molemmat joukkueet pääsevät lähtemään otteluun hyvistä lähtökohdista, sillä HJS:n päävalmentajalla Lauri Hakasella on käytettävissään joukkueen kaikki pelaajat, kun taas TPV voi halutessaan vahvistaa joukkuettaan Kakkosessa pelaavan edustusjoukkueen pelaajilla. Näiden ennakkotietojen myötä ottelusta on odotettavissa poikkeuksellisen kovatasoinen Nelosen kamppailu.

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen on peluuttanut kauden aikana noin 30 pelaajan miehistöään monipuolisesti, jonka johdosta joukkue on pystynyt esiintymään hyvällä tasolla kauden jokaisessa ottelussa. Joukkueen pelitapa on ollut tänä vuonna poikkeuksellisen tehokasta, sillä joukkue on iskenyt 13 ottelussa peräti 82 maalia. Tehokkaan viimeistelyn lisäksi joukkue on pelannut ottelusta toiseen erittäin kurinalaisesti ja siitä osoituksena on vain 4 päästettyä maalia. Nähtäväksi jää pystyykö TPV/2 löytämään keinot HJS:n pysäyttämiseen.

Nelosen kärkikamppailu HJS-TPV/2 alkaa perjantaina Pullerin tekonurmella kello 19.30.