HJS voittoon kotiavauksessa

  • Kuva: Video Hasari

HJS:n edustusjoukkue jatkoi voitokkaasti Kolmosen kotiavauksessa TPV/2 vastaan lauantaina Meijerin Kentällä. HJS otti tyylikkään 7-0 (3-0) kotivoiton ja jatkaa näin puhtaalla pelillä kahden sarjakierroksen jälkeen. Maalintekijöinä kunnostautuivat Miika Paussu ja Eetu Tapanainen kahdesti mieheen, sekä kertaalleen osuneet Valtteri Kaarna, Paavo Ahola ja Giscard ”Sisu” Mosamete.

Ennen ottelua vietettiin hiljainen hetki Markku ”Make” Huumosen muistolle.

Peace United

Ennen HJS:n kotiavausta pelattiin Säästöpankki Areenalla Peace United jalkapallo-ottelu, joka oli osa Hämeenlinnan Jalkapalloseuran juhlavuoten #20hyväätekoa kampanjaa. Ottelussa pelattiin rauhan ja suvaitsevaisuuden puolesta ja peli keräsikin laajasti osallistujia.

Tapahtumasta lisää HJS:n kotisivuilla:
https://juniorit.hjs.fi/20-hyvaa-tekoa-5/

Punainenkortti Rasismille

Jalkapallossa ei ole tilaa suvaitsemattomuudelle. HJS:n kotiavaus oli osa ”Punainenkortti Rasismille” – kampanjaa. HJS haluaa olla mukana edistämässä jalkapallon yhdenvertaisuutta ja haastaakin kaikki Tampereen Piirin Kolmosen seurat osallistumaan kampanjaan kauden aikana.

Lisää Punainenkortti Rasismille – kampanjasta:
http://punainenkorttirasismille.fi/srtrc/

HJS – TPV/2 oli osa Punainenkortti Rasismille kampanjaa.
Kuva: Mikko Sulander

Valmennus tyytyväinen hyökkäyspeliin

HJS:n valmentaja Lauri Hakanen oli mielissään joukkueen hyökkäyspelaamisesta, sekä ottelun kontrolloimisesta:

– Peli oli tänään vahvassa kontrollissa alusta loppuun. Vähän yllätyttiin vastustajan passiivisesta pelitavasta, mutta aika nopeasti löydettiin sitä vastaan myös toimivat lääkkeet.

Erityisesti hyökkäysten laadukkuus sai kehuja Hakaselta:

– Maalit näyttivät, että ollaan kehitytty viimeisen kolmanneksen pelaamisessa paljon. Miehitetään hyvin maalin edusta ja tilanteita päätetään paremmalla prosentilla kuin aikaisemmin. Tästä on hyvä jatkaa huomista peliä kohti.

HJS kohtaa Region´s Cupissa PoPan sunnuntaina 5.5.

HJS selvitti tiensä Region´s Cupin 2. kierrokselle voitettuaan 1.kierroksen ottelussa Mäntän Valon 14-0. Toisella kierroksella Pekolan Liikenteen bussi suuntaa kohti Poria, jossa HJS kohtaa sunnuntaina 5.5. kello 16.00 alkavassa ottelussa Porin Palloilijat.

Vierasjoukkueen kokoonpanossa tulee olemaan huomenna lukuisia debytantteja miesten tasolla, sillä joukkue tekee tiivistä yhteistyötä seuran A- ja B-nuoren kanssa. Osana yhteistyötä on tarkoitus mahdollistaa lupaavien nuorten pelaaminen edustusjoukkueen otteluissa, sekä totuttaa heitä joukkueen toimintakulttuuriin ja näin pitää aita edustusjoukkuetoimintaan mahdollisimman matalana.

Kolmosessa seuraavaksi paikallispeli

HJS:n seuraava ottelu Kolmosessa on vuorossa perjantaina 10.5. kun HJS matkaa paikallispeliin Turengin tekonurmelle kohtaamaan sarjan kahdella tappiolla aloittaneen Janakkalan Pallon. Paikallisottelussa ei sarjataulukon ja aiempien otteluiden auta antaa hämätä, sillä joukkueissa pelaa paljon toisilleen tuttuja pelaajia, joten tunnetta ja latausta pelistä tuskin tulee puuttumaan.

HJS ja Janpa tekivät viime kaudella yhteistyötä farmisopimuksen muodossa ja tuolloin yhteistyö palveli molempien seurojen tarpeita laadukkaasti. Tällä kaudella joukkueiden pelatessa samaa sarjaa ei joukkueiden välillä pelaajaliikennettä ainakaan farmisopimuksen puitteissa voida nähdä.

HJS:n maalintekijät

1-0 Miika Paussu 21 min

2-0 Valtteri Kaarna 31 min

3-0 Miika Paussu 44 min

4-0 Eetu Tapanainen 70 min

5-0 Giscard Mosamete 74 min

6-0 Paavo Ahola 63 min

7-0 Eetu Tapanainen 87 min

HJS:n kokoonpano

Eero Viljanen (mv)

Paavo Ahola (c)

Giscard Mosamete

Lasse Kivinen

Eppu Kallio

Vilppu Leinonen

Valtteri Kaarna

Prince Mokuma

Ossi Lehtonen

Miika Paussu

Juuso Huhtapelto

Vaihdot

Eetu Tapanainen (Juuso Huhtapelto) 50 min

Santeri Stenius (Ossi Lehtonen) 55 min

Timo Viljanen (Giscard Mosamete) 75 min

Otto Ojala (Prince Mokuma) 75 min

Yasiin Mahamed (Miika Paussu) 76 min

Ottelun pöytäkirja tämän linkin takaa:

https://www.palloliitto.fi/otteluseuranta/1226116

Seuraava kotiottelu

HJS kohtaa seuraavassa kotiottelussa TP-T:n lauantaina 18.5. kello 17.00 Meijerin Kentällä

Liput HJS:n otteluihin 5€ (HJS:n jäsenet ja kaikki alle 16-vuotiaat ilmaiseksi)

Kausikortit

HJS:n kausikortti 40,00€

Kausikortti ja lippu kesäteatteriin 59,00€

Kausikortit myynnissä HJS:n kotiotteluissa ja tilaamalla miehet@hjs.fi

HJS:N OTTELUT KALENTERIIN

Tämän linkin kautta saat HJS:n kauden 2019 ottelut ladattua omaan kalenteriisi ja kalenteri sisältää myös linkit kaikkien HJS:n otteluiden live-seurantaan.

https://calendar.google.com/calendar/ical/juniorit.hjs.fi_eh6m9cte8r45rj72oei5umrhjk%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

Artikkelikuva: Riku Hasari / Video Hasari